Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doi tineri au fondat o afacere prin care ii fac pe angajati fericiti si scapa companiile de taxe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doi tineri au fondat o afacere prin care ii fac pe angajati fericiti si scapa companiile de taxe

Stelian Bogza foto dreapta) si Adrian Sarbu foto stanga) , doi tineri cu experienta de peste zece ani in multinationale, au lansat la finalul anului trecut Benefit Systems, o companie care detine platforma de tip magazine online. continuă pe Wall-Street Ro

Revitalizarea metabolismului: 10 modalitati prin care puteti arde mai multe calorii

Stimularea metabolismului are un rol important in mentinerea unei vieti sanatoase si in atingerea greutatii dorite, dar rapiditatea cu care organismul arde calorii depinde de mai multi factori. Barbatii au tendita sa arda mai multe calorii decat femeile, chiar si atunci cand se odihnesc. Pentru majoritatea oamenilor, metabolismul incetineste in mod constant dupa varsta de 40 de ani. Desi nu puteti controla varsta, sexul sau genetica, exista alte modalitati prin care va puteti revitaliza metabolismul.

Contul de e-mail al unui deputat, spart de hackeri. Acestia trimiteau mesaje, in numele lui, prin care cereau bani

Presedintele PDL Dambovita, deputatul Iulian Vladu, a depus o plangere la Politie in care sustine ca hackerii i-au spart contul de e-mail si au trimis persoanelor din lista de contacte mesaje, in numele lui, prin care cereau bani,.

Doi tineri romani au obtinut medalia de argint cu un robot in Viena. Povestea lui Overclocker 2.0, un robot plimbat 900 km prin posta pentru a prinde viteza

Robert-Valeriu Cotofana 23 ani) si Andrei Kovari 18 ani) au inventat un robot de viteza si performanta, Overclocker 2. 0, cu care au obtinut locul doi la RobotChallenge Vienna, unul dintre cele mai importante concursuri de profil din lume, unde au.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )