Libnet.ro
UNICEF

23:45

Doi turisti romani aflati in Grecia, confirmati cu coronavirus Testarea la frontiera se face in continuare aleatoriu Noua procedura in cazul turistilor testati la intrarea in tara - Ministerul de Externe

Hotnews Hotnews,
 Doi turisti romani aflati in Grecia, confirmati cu coronavirus Testarea la frontiera se face in continuare aleatoriu Noua procedura in cazul turistilor testati la intrarea in tara - Ministerul de Externe

Doi turisti romani aflati in Insula Thassos si in Paralia Katerini au fost confirmati cu coronavirus, a anuntat joi Ministerul roman de Externe. Autoritatile mai anunta ca testarea la intrarea in Grecia se face in continuare aleatoriu, in limita numarului de teste disponibile, si ca a fost modificata procedura in cazul turistilor care sunt testati pentru COVID-19. continuă pe Hotnews

Grecia: inca doi turisti romani, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit datelor comunicate astazi de catre autoritatile locale elene Consulatului General al Romaniei la Salonic, un cetatean roman aflat in Insula Thassos si un.

Turisti romani plecati in vacanta in Grecia, confirmati cu coronavirus

Doi cetateni romani prezenti in Grecia au luat coronavirus. Unul dintre ei se afla in Insula Thassos, iar celalalt in Paralia Katerini, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne.

Doi turisti s-au pierdut in Parcul National Muntii Macinului

Mai multi pompieri, jandarmi si politisti au facut echipa pentru cautarea a doi turisti care s-au pierdut in Parcul National Muntii Macinului.

Ministerul de Externe: 99 de cetateni romani, confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 99 de cetateni romani au fost confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz. Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata si nu s-au primit solicitari de asistenta consulara.

Doi eurodeputati romani, pozitii cheie in cel mai mare dosar financiar al UE

Eurodeputatii romani Siegfried MuresanPNL) si Dragos PislaruUSR-PLUS) au fost numiti coraportori ai Parlamentului European pentru Facilitatea de Redresare si Rezilienta a Uniunii Europene UE) in valoare de 560 de miliarde de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )