Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doliu in lumea sportului. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea sportului. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viata

Fernando Rodriguez Serena, autorul golului victoriei echipei Real Madrid in finala Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Partizan Belgrad, din 1966, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, a anuntat clubul ma. continuă pe Antena3

DOLIU! O cunoscuta sportiva s-a stins din viata (FOTO)

Fosta campioana mondiala de tenis de masa, Geta Pitica, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 88 de ani. A avut un inger, acolo, sus, care a avut grija sa nu sufere la final, a declarat fiica.

Doiliu in lumea sportului. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viata

Fernando Rodriguez Serena, autorul golului victoriei echipei Real Madrid in finala Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Partizan Belgrad, din 1966, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, a anuntat clubul ma.

DOLIU! Un cunoscut fotbalist roman s-a stins din viata la doar 21 de ani... (FOTO)

Fotbalistul Florin Cosmin Sima, jucator legitimat la clubul Bradul Gorsii Tiblesului, din Maramures, s-a stins din viata la varsta de 21 de ani. Fotbalistul a fost cu tractorul la munca de camp, insa s-a rast.

Gabriela Cristea si , in DOLIU! Tatal artistului s-a stins din viata (FOTO)

Tatal lui s-a stins din viata vineri, anuntul fiind facut de artist pe pagina sa de Facebook. De azi tata nu mai e printre noi. s-a dus intr-o lume mai buna si mai linistita! Dumnezeu sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )