Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump acuza FBI de lipsa de corectitudine pentru ca nu a recomandat urmarirea penala a lui Clinton

România Liberă România Liberă,
Donald Trump acuza FBI de lipsa de corectitudine pentru ca nu a recomandat urmarirea penala a lui Clinton

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale, a criticat dur FBI, pe care-l acuza de lipsa de corectitudine. Aspirtantul la Casa Alba a facut acest comentariu dupa ce directorul Politiei Federale a informat Congresul ca, in urma examinarii tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, nu recomanda declansarea unei urmariri penale, relateaza BBC News. continuă pe România Liberă

Donald Trump acuza FBI de lipsta de corectitudine pentru ca nu a recomandat urmarirea penala a lui Clinton

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale, a criticat dur FBI, pe care-l acuza de lipsa de corectitudine. Aspirtantul la Casa Alba a facut acest comentariu dupa ce directorul Politiei Federale a informat Congresul ca, in urma examinarii tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, nu recomanda declansarea unei urmariri penale, relateaza BBC News.

Echipa republicana i-a interzis lui Donald Trump sa intre pe Twitter, ca sa nu lanseze vreun mesaj controversat inainte de ziua alegerilor

Echipa de campanie republicana i-a interzis candidatului Donald Trump sa utilizeze Twitter in ultimele zile inaintea scrutinului prezidential, situatia fiind o tema de amuzament pentru presedintele Barack Obama.

Orasul macedonean, Vesel, peste 100 de site-uri web care il ridica il slavi pe Donald Trump pentru profit: Utilizatorii, pacaliti cu articole inventate si teorii ale conspiratiei false (VIDEO)

Un oras din Macedonia este supranumit capitala europeana a site-urilor web care il sustin pe Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. Buzzfeed a numarat peste 100 de astfel de.

Alegeri SUA 2016. Ce le-au promis Hillary Clinton si Donald Trump americanilor

De-a lungul timpului s-a dovedit ca americanii sunt atenti, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, mai mult la politicile interne, in special cele economice, pe care le promoveaza candidatii decat la politica externa. Din pacate, atacurile la persoana in aceasta campanie furibunda dusa de democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au acoperit dezbaterile serioase.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

Donald Trump a castigat alegerile din Statele Unite. Cine sta la baza aceastei dezvaluiri?

Donald Trump va fi presedintele Statelor Unite. Anuntul a fost facut in urma unei intreceri intre rechini. Cursa dintre cei doi rechini, care a avut loc la sfarsitul saptamanii.

Orasul macedonean Vesel, capitala europeana a site-urilor web care il sustin pe Donald Trump: Utilizatorii, pacaliti cu articole inventate si teorii ale conspiratiei false (VIDEO)

Un oras din Macedonia este supranumit capitala europeana a site-urilor web care il sustin pe Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. Buzzfeed a numarat peste 100 de astfel de.

Bancile si presa nu-l vor lasa pe Donald Trump sa ajunga presedintele SUA

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, si-a exprimat convingerea, la finalul saptamanii trecute, ca establishment-ul din SUA nu-i va permite candidatului republican Donald Trump sa devina viitorul presedinte al tarii, informeaza EFE, citat de Agerpres.

Alegeri SUA Sondaj NBC - Wall Street Journal: Hillary Clinton, in fata lui Donald Trump cu 4 procente

Candidatul democrat la prezidentialele din SUA Hillary Clinton este cu 4 procente in fata lui republicanului Donald Trump in intentiile de vot, potrivit unui sondaj NBC- Wall Street Journal, publicat duminica, informeaza Reuters.

ALEGERI iN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scena de garzile de corp. Un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a fost scos de urgenta, sambata seara, de pe scena de doi bodyguarzi, in timpul unui miting electoral la Reno Nevada), informeaza posturile de televiziune CNN si BBC, citate de Agerpres. Potrivit unui comunicat Secret Service, incidentul a fost declansat de un individ neidentificat din public, aflat chiar in fata scenei, care la un moment dat a strigat Arma!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )