Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump ameninta Toyota cu taxe vamale mai mari daca va construi o uzina in Mexic

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump ameninta Toyota cu taxe vamale mai mari daca va construi o uzina in Mexic

Donald Trump a amenintat joi Toyota cu represalii vamale daca producatorul japonez de masini va construi, asa cum are intentia, o uzina in Mexic pentru a fabrica masini destinate pietei americane, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Trump ameninta General Motors cu taxe vamale mari pentru modelul Chevy Cruze produs in Mexic

Presedintele american ales Donald Trump a avertizat marti grupul General Motors GM) ca va plati taxe vamale mari pentru automobilul Chevy Cruze fabricat in Mexic, transmite BBC.

Donald Trump saluta inteligenta lui Vladimir Putin dupa represaliile americane

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a salutat intr-un mesaj pe Twitter inteligenta omologului sau de la Kremlin, Vladimir Putin, la mai putin de 24 de ore dupa sanctiunile impuse Moscovei de presedintele Barack Obama, transmite AFP, citata de Agerpres.

SUA: Donald Trump, contesta decizia de a diminua puterile Biroului de etica al Congresului

Presedintele american ales, Donald trump a criticat martipe contul sau de Twitter decizia parlamentarilor americani de a diminua puterile Biroului de etica a Congresului, informeaza Agerpres. Trump este.

Donald Trump a anuntat ca doreste sa reformeze CIA, FBI si DNI pentru ca sunt supradimensionate si politizate

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa reformeze serviciile secrete americane, intrucat considera ca unele dintre aceste agentii sunt supradimensionate sau politizate.

VIDEO Tanar alb, cu probleme mentale, torturat live pe Facebook de patru afro-americani, care striga F.. white people! si F... Donald Trump!

Politia din din Chicago a retinut patru afro-americani care au transmis LIVE pe Facebook torturarea unui tanar alb, cu probleme mentale, care a fost obligat sa bea apa din toaleta si batut in timp ce un barbat spune F--- white people! si F--- Donald Trump!, scrie televiziunea conservatoare Fox, pe site-ul sau.

Cresc tensiunile intre serviciile secrete americane si Donald Trump

In Statele Unite cresc tensiunile intre presedintele ales Donald Trump si comunitatea serviciilor de informatii, dupa ce pe miercuri Trump a pus din nou sub semnul intrebarii teza acestora ca Rusia ar fi in spatele atacurilor cibernetice impotriva partidului democrat, in timpul campaniei electorale.

Director interimar CIA: Rusia va incerca sa obtina de la Donald Trump anularea sistemului antiracheta din Romania

Vladimir Putin va incerca sa obtina un acord cu Administratia Donald Trump care sa blocheze sistemele antiracheta pentru Romania si Polonia. Michael Morell, director general interimar al CIA,.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, afirma ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va ajunge in Statele Unite

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va atinge teritoriul Statelor Unite.

I-A DISTRAS DE LA CELE SFINTE: Sotia lui Donald Trump, in ROCHIE INDECENTA la slujba de Craciun! (VIDEO)

Melania Trump pare sa sfideaze normele vestimentare ale bisericii dupa ce a participat la slujba din Ajunul Craciunului intr-o rochie mini si pantofi cu toc inalt, informeaza The One.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )