Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, afirma ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va ajunge in Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales al SUA, Donald Trump, afirma ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va ajunge in Statele Unite

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va atinge teritoriul Statelor Unite. continuă pe România Liberă

Video. Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a anuntat ca mandatul sau va debuta cu planuri marete

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat ca mandatul sau va debuta cu planuri marete, printre care decrete prezidentiale pentru a abroga unele decizii ale administratiei Obama.

SUA: Donald Trump, contesta decizia de a diminua puterile Biroului de etica al Congresului

Presedintele american ales, Donald trump a criticat martipe contul sau de Twitter decizia parlamentarilor americani de a diminua puterile Biroului de etica a Congresului, informeaza Agerpres. Trump este.

Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza urari de Anul Nou in care a vorbit despre numerosii sai inamici, inainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va gazdui o petrecere pentru 800 de invitati in clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar si Melania si Barron Trump, transmite DPA.

Donald Trump spune ca este gresita invinuirea Rusiei privind posibila implicare in procesul electoral din SUA

Presedintele ales al SUA Donald Trump si-a exprimat din nou scepticismul cu privire la implicarea hackerilor rusi in atacuri cibernetice care au vizat manipularea procesului electoral din Statele Unite, scrie News. ro. Miliardarul republican, care si-a petrecut noaptea dintre ani alaturi de 800 de invitati in resedinta sa din Palm Beach, a avertizat ca Washingtonul ar trebui sa fie mai precaut atunci cand arunca acuzatii spre Rusia, transmite The Guardian.

Donald Trump, despre scandalul fraudarii alegerilor din SUA de catre hackerii rusi: Cred ca este nedrept sa formulezi acuzatii atunci cand nu stii exact. Poate e vorba de altcineva

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si-a exprimat neincrederea cu privire la acuzatiile aduse Rusiei pentru implicarea in atacurile cibernetice care au vizat manipularea procesului electoral din SUA.

Donald Trump saluta inteligenta lui Vladimir Putin dupa represaliile americane

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a salutat intr-un mesaj pe Twitter inteligenta omologului sau de la Kremlin, Vladimir Putin, la mai putin de 24 de ore dupa sanctiunile impuse Moscovei de presedintele Barack Obama, transmite AFP, citata de Agerpres.

Trump critica majoritatea republicana din Camera Reprezentantilor

Presedintele ales american Donald Trump a criticat marti decizia majoritatii republicane din Camera Reprezentantilor de a slabi puterea Biroului de Etica al Congresului, un organism independent politic care ancheta comportamentul alesilor, relateaza Reuters.

Donald Trump crede ca este gresita invinuirea Rusiei privind posibila implicare in procesul electoral din SUA

Republicanul Donald Trump si-a exprimat din nou scepticismul cu privire la implicarea hackerilor rusi in atacuri cibernetice care au vizat manipularea procesului electoral din Statele Unite. Miliardarul republican, care si-a petrecut noaptea dintre ani alaturi de 800 de invitati in resedinta sa din Palm Beach, a avertizat ca Washingtonul ar trebui sa fie mai precaut atunci cand arunca acuzatii spre Rusia, transmite The Guardian.

Un An Nou bun tuturor, chiar si numerosilor mei inamici. Donald Trump nu-si uita RIVALII de Anul Nou

Cu ocazia Anului Nou liderii mondiali au transmis diverse mesaje intregului glob. Dupa Vladimir Putin si Donald Trump, noul presedinte ales al Statelor Unite a tinut sa aiba un mesaj public. Acesta a.

Mesajul lui Donald Trump de Anul Nou:

Republicanul Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza un mesaj pentru 2017, pe Twitter, in care le ureaza un an nou mai bun inclusiv dusmanilor sai si a celor care i s-au opus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )