Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

România Liberă România Liberă,
Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, in contextul tensiunilor cu regimul Kim Jong-Un, care a efectuat o serie de teste nucleare si balistice. continuă pe România Liberă

Trump anunta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni Coreei de Nord, relateaza Reuters.

Statele Unite vor retrage din Romania elicopterele Black Hawk

Fortele Terestre ale SUA vor retrage din Romania batalionul de elicoptere de asalt care a fost dislocat, in ultimele luni, la baza aeriana Kogalniceanu din judetul Constanta.

Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

VIDEO Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

Donald Trump, avertisment pentru Rocket Man: Statele Unite sunt pregatite sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Marti, 18 septembrie, Donald Trump s-a adresat celei de-a 72-a Adunari a Natiunior Unite, prima de cand este presedintele al Statelor Unite. Trumpa folosit acest prilej pentru a transmis un mesaj ferm.

Donald Trump a criticat ONU: Nu si-a atins potentialul maxim, din cauza birocratiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca Organizatia Natiunilor Unite nu si-a atins potentialul maxim din cauza birocratiei si a gestionarii incorecte si a indemnat statele membre sa propuna reforme.

VIDEO Donald Trump, ironizat dupa ce a laudat la ONU un stat african care nu exista

Un elogiu adus de Donald Trump miercuri, de la tribuna ONU, unui stat din Africa pronuntat gresit de doua ori a starnit o furtuna de reactii pe internet, multi dintre internauti ironizand pe seama ignorantei presedintelui american.

Iranul ameninta SUA cu actiuni dureroase, dupa ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran ca sustine terorismul

Iranul ameninta Statele Unite cu reactii dureroase, dupa discursul rostit de presedintele Donald Trump la reuniunea Adunarii Generale ONU, avertizeaza Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene.

Congresul american vrea cresterea bugetului apararii peste ceea ce a cerut Donald Trump

Senatul american a votat luni in favoarea unei majorari exceptionale a bugetului apararii, cu mult peste ceea ce a cerut presedintele Donald Trump, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Anchetatorii federali americani au interceptat telefoanele fostului sef de campanie al lui Donald Trump. Michael Flynn nu mai are bani de avocati

Anchetatorii federali americani au interceptat telefoanele fostului sef de campanie al presedintelui Donald Trump, Paul Manafort, printr-o decizie judecatoreasca secreta, iar acum au de gand sa-l puna sub acuzare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )