Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Donald Trump, ironizat dupa ce a laudat la ONU un stat african care nu exista

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump, ironizat dupa ce a laudat la ONU un stat african care nu exista

Un elogiu adus de Donald Trump miercuri, de la tribuna ONU, unui stat din Africa pronuntat gresit de doua ori a starnit o furtuna de reactii pe internet, multi dintre internauti ironizand pe seama ignorantei presedintelui american. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie. Putem distruge total Coreea de Nord

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

VIDEO Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

Donald Trump il numeste pe Erdogan un prieten de-al sau si lauda stilul de conducere al omogului turc

Presedintele Donald Trump l-a laudat pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, drept un prieten de-al sau, in ciuda tensiunilor dintre cele doua state provocate de oficiali turci de securitate implicati in lupte de strada cu protestarii, in timpul vizitei lui Erdogan la Washington, in luna mai, scrie Reuters.

VIDEO Melania Trump, ironizata pentru discursul impotriva agresiunilor online rostit la ONU

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, a fost ironizata online dupa ce a rostit un discurs privind pericolele agresiunilor online, relateaza BBC News.

VIDEO Maduro l-a catalogat pe Donald Trump drept noul Hitler al politicii internationale

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a catalogat pe Donald Trump drept noul Hitler al politicii internationale. Astfel, Maduro a raspuns astfel discursului virulent pe care Donald Trump l-a sustinut la Adunarea Generala a ONU .

Presedintele Iohannis si sotia sa au participat la receptia oferita de Donald Trump demnitarilor prezenti la Adunarea Generala ONU

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, impreuna cu sotia sa, s-au aflat printre invitatii presedintelui SUA, Donald Trump, la receptia oferita pentru sefii de delegatii la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.

Iranul ameninta SUA cu actiuni dureroase, dupa ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran ca sustine terorismul

Iranul ameninta Statele Unite cu reactii dureroase, dupa discursul rostit de presedintele Donald Trump la reuniunea Adunarii Generale ONU, avertizeaza Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene.

Donald Trump a criticat ONU: Nu si-a atins potentialul maxim, din cauza birocratiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca Organizatia Natiunilor Unite nu si-a atins potentialul maxim din cauza birocratiei si a gestionarii incorecte si a indemnat statele membre sa propuna reforme.

Tensiuni fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un. Trump: Acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, este intr-o misiune sinucigasa

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )