Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump considera foarte periculoasa starea relatiilor cu Rusia: Puteti multumi Congresului

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump considera foarte periculoasa starea relatiilor cu Rusia: Puteti multumi Congresului

Presedintele american Donald Trump a calificat joi drept foarte periculoasa starea relatiilor cu Rusia si a dat vina pe Congres, care tocmai a inasprit sanctiunile economice impotriva Moscovei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Mike Pence: Presedintele Donald Trump va promulga in curand noile sanctiuni care vizeaza Rusia / Acestea permit sanctionarea companiilor europene care lucreaza la gazoductele rusesti

Vicepresedintele american Mike Pence a afirmat marti ca Donald Trump va semna in curand noile sanctiuni privind Rusia si care au relansat disputele diplomatice dintre cele doua superputeri militare, scrie AFP.

Donald Trump l-a somat pe presedintele Mexicului. Care a fost motivul

Donald Trump a exercitat presiuni asupra omologului sau mexican, Enrique Pena Nieto, pentru a nu mai afirma public ca nu va plati zidul de la frontiera. Presedintele american i-a amintit lui Enrique Pena Nieto ca.

Atributiile presedintelui american ar putea fi reduse. Donald Trump, fara dreptul de a-l demite pe procurorul care ancheteaza ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele american, Donald Trump, ar putea ramane fara dreptul de a-l demite pe procurorul care ancheteaza ingerintele Rusiei, potrivit unui proiect de lege elaborat de doi senatori din SUA.

Adio, Green Card pentru SUA! Donald Trump vrea ANULAREA loteriei vizelor

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca sprijina o reformare a sistemului de imigratie legala in Statele Unite, care va reduce drastic numarul imigrantilor si va baza procesul de selectie.

Donald Trump vrea anularea loteriei vizelor Green Card

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca sprijina o reformare a sistemului de imigratie legala in Statele Unite, care va reduce drastic numarul imigrantilor si va baza procesul de selectie pe o serie de calificari.

Donald Trump a promulgat sanctiunile impuse de Congres Rusiei din cauza amestecului in alegeri

Presedintele american Donald Trump a promulgat miercuri, in pofida rezervelor sale, noi sanctiuni economice impuse Rusiei, adoptate de Congres cu scopul de a pedepsi Moscova din cauza amestecului in alegerile prezidentiale americane, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump a promulgat cu reticenta sanctiunile impuse de Congres Rusiei din cauza amestecului in alegeri

Presedintele american Donald Trump a promulgat miercuri, in pofida rezervelor sale, noi sanctiuni economice impuse Rusiei, adoptate de Congres cu scopul de a pedepsi Moscova din cauza amestecului in alegerile prezidentiale americane, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni americane impotriva Rusiei

Presedintele Donald Trump a promulgat, miercuri, noile sanctiuni economice ale Statelor Unite impotriva Rusiei, care au fost adoptate de Congresul SUA pentru a pedepsi Moscova, pe care o acuza de ingerinta in alegerile prezidentiale din SUA de anul trecut.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Donald Trump a descris drept 'imperfecte' noile sanctiuni impotriva Rusiei pe care le-a promulgat miercuri, intrucat in opinia sa ele risca sa apropie China,.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei

Presedintele american, Donald Trump, a promulgat miercuri noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, masuri care au fost adoptate de Congres pentru a pedepsi Moscova in urma implicarii sale in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )