Libnet.ro
UNICEF

14:00

Donald Trump, mesaj pentru Vladimir Putin. Era ironic sau nu?

Antena3 Antena3,
Donald Trump, mesaj pentru Vladimir Putin. Era ironic sau nu?

Presedintele american, Donald Trump, i-a multumit joi omologului sau rus, Vladimir Putin, pentru decizia de a reduce numarul diplomatilor americani la Moscova, explicand intr-un mesaj nuantat de ironie. continuă pe Antena3

Donald Trump a afirmat ca ii multumeste mult lui Vladimir Putin pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia

Presedintele Trump a declarat joi ca ii multumeste mult presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia, pentru ca, a declarat acesta, il ajuta sa reduca cheltuielile bugetare americane.

Donald Trump ii multumeste mult lui Vladimir Putin pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia

Presedintele Trump a declarat joi ca ii multumeste mult presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia, pentru ca, a declarat liderul de la Casa Alba, il ajuta sa reduca cheltuielile bugetare americane.

O casa in care a copilarit Donald Trump poate fi inchiriata pentru 777 de dolari pe noapte

O casa in care a copilarit Donald Trump, construita de tatal presedintelui american, aflata in cartierul Queens din New York, poate fi inchiriata pentru 777 de dolari pe noapte prin intermediul companiei Airbnb, informeaza BBC.

Chris Suspect, fotograful incomod pentru Donald Trump, vine in Vama Veche

Chris Suspect, cunoscut fotograf american, care s-a evidentiat mai ales prin realizarea unor fotografii de la protestele iscate de investirea in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump, vine in Romania.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA/ Coreea de Nord raspunde ca va ataca Guam-ul

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters. UPDATE In replica, regimul de la Phenian spune ca ia in calcul declansarea unui atac cu rachetele balistice strategice Hwasong-12 cu raza medie si lunga de actiune pentru a lovi bazele militare americane majore din Guam, inclusiv Anderson Air Force Base.

Donald Trump isi trimite ginerele sa discute pacea din Orientul Mijlociu

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a hotarat sa-l trimita pe ginerele sau, Jared Kushner, la intalnirea cu liderii regionali din Orientul Mijlociu. Acesta va fi insotit de negociatorul Jason.

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati. Washington si Seul nu renunta la exercitiile militare c

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump a anuntat ca solutiile militare impotriva Coreii de Nord sunt pregatite

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreii de Nord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )