Libnet.ro
UNICEF

20:45

Chris Suspect, fotograful incomod pentru Donald Trump, vine in Vama Veche

Adevărul Adevărul,
Chris Suspect, fotograful incomod pentru Donald Trump, vine in Vama Veche

Chris Suspect, cunoscut fotograf american, care s-a evidentiat mai ales prin realizarea unor fotografii de la protestele iscate de investirea in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump, vine in Romania. continuă pe Adevărul

Chris Suspect, fotograful preferat al lui Donald Trump, vine in Romania

Unul dintre cei mai in voga fotografi americani ai momentului, Chris Suspect, este invitatul special al celui mai important festival international de arte vizuale din Romania, Vama Sub Lumini de Oscar, care se va desfasura la Vama Veche, in perioada 18-27 august.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru Donald Trump. Seful statului a decorat un general american

Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret de decorare pentru un general american. Seful statului l-a decorat pe general-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, potrivit unui comunicat transmis de Presedintia.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA/ Coreea de Nord raspunde ca va ataca Guam-ul

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters. UPDATE In replica, regimul de la Phenian spune ca ia in calcul declansarea unui atac cu rachetele balistice strategice Hwasong-12 cu raza medie si lunga de actiune pentru a lovi bazele militare americane majore din Guam, inclusiv Anderson Air Force Base.

Chicago va da in judecata administratia lui Donald Trump ca urmare a incercarii acesteia de a opri anumite fonduri pentru orasele sanctuar

Chicago va da in judecata luni administratia lui Donald Trump in urma amenintarilor acesteia de a opri fondurile pentru siguranta publica din asa numitele orase-sanctuarsporind riposta impotriva masurilor antiimigratie adoptate la nivel federal, a anuntat primarul Rahm Emanuel duminica, potrivit Reuters.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea. Oficiali americani confirma ca liderul SUA este decis sa actioneze

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite. Li se va face fata cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea, a declarat marti presei presedintele american Donald Trump.

FBI a perchezitionat locuinta lui Paul Manafort, fost director de campanie al lui Donald Trump

Agenti ai Biroului Federal de Investigatii FBI) au confiscat documente si alte materiale din locuinta lui Paul Manafort, fost director de campanie al lui Donald Trump, a relatat miercuri publicatia The Washington Post.

Donald Trump intensifica retorica la adresa Coreii de Nord: Arsenalul nuclear al Americii este mai puternic ca niciodata

Donald Trump si-a intensificat miercuri escaladarea verbala in fata Coreii de Nord, afirmand ca arsenalul nuclear al Americii este mai puternic decat niciodata, scrie AFP.

Donald Trump intensifica retorica la adresa Coreii de Nord: Arsenalul nuclear al Americii este mai puternic ca niciodata

Donald Trump si-a intensificat miercuri escaladarea verbala in fata Coreii de Nord, afirmand ca arsenalul nuclear al Americii este mai puternic decat niciodata, scrie AFP.

Casa fostului manager de campanie a lui Donald Trump a fost perchezitionata de FBI in luna iulie

Agentii FBI au confiscat documente si alte materiale din casa lui Paul Manafort, fostul manager de campanie al presedintelui Donald Trump, in timpul unui raid din iulie, ca parte a unei anchete speciale privind implicarea rusa in alegerile prezidentiale din 2016, a declarat purtatorul de cuvant al lui Manafort miercuri, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5468 seconds )