Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump, un nou atac la adresa Chinei

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, un nou atac la adresa Chinei

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca incompetenta Chinei in gestionarea situa. continuă pe România Liberă

Donald Trump recunoaste ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut luni la Casa Alba ca ia hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, un medicament impotriva paludismului a carui eventuala eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrata riguros pana in prezent.

Donald Trump ameninta cu retragerea SUA din OMS, daca organizatia nu face schimbari radicale in 30 de zile: A devenit marioneta Chinei Peste 120 de tari sustin o ancheta asupra pandemiei de coronavirus

Presedintele american Donald Trump a amenintat cu retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii daca aceasta nu va face schimbari substantiale in urmatoarele 30 de zile. Din nou, liderul de.

Donald Trump acuza OMS ca a devenit marioneta Chinei: A dat multe sfaturi proaste si a fost intotdeauna de partea lor

Presedintele american Donald Trump a acuzat Organizatia Mondiala a Sanatatii ca este o marioneta a Chinei, in contextul intalnirii virtuale de doua zile a OMS care se axeaza pe efectele pandemiei de coronavirus, potrivitBBC.

Donald Trump, presedintele SUA: Incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa provocate de COVID-19 in toata lumea

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat ca incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa pe care le provoaca boala infectioasa COVID-19 in toata lumea. intre timp, la nivel.

Hidroxiclorochina, pastila zilnica anti-Covid a presedintelui Donald Trump!

Presedintele american, Donald Trump, a facut cunoscut la Casa Alba faptul ca ia hidroxiclorochina, i.

Donald Trump ia preventiv hidroxiclorochina de o saptamana si jumatate, desi nu este bolnav

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca ia hidroxiclorochina de aproximativ o sapamana si jumatate. in timpul discutiei cu reporterii, Trump a declarat ca a inceput sa ia medicamente pentru lupus si malarie de curand, relateaza BBC. com.

Donald Trump a hotarat: Activitatile normale vor fi reluate indiferent daca va aparea ori nu un vaccin

Statele Unite vor relua activitatile normale indiferent daca va aparea sau nu un vaccin, afirma presedintele american, Donald Trump.

Donald Trump analizeaza reluarea partiala a finantarii OMS

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca administratia sa analizeaza numeroase propuneri legate de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), inclusiv una care prevede ca Washingtonul sa contribuie la finantarea OMS cu aproximativ 10% din fondurile alocate anterior.

KLAUS IOHANNIS, UN NOU ATAC LA ADRESA SOCIAL-DEMOCRATILOR: PSD isi doreste o criza politica suprapusa actualei crize sanitare

Depunerea unei motiuni de cenzura, in aceasta perioada, este o dovada de maxima iresponsabilitate, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea cu premierul Ludovic Orban si cu o parte dintre membrii Guvernului.

Donald Trump afirma ca este o onoare ca SUA sa fie pe primul loc in lume la numarul de cazuri de infectari cu coronavirus

Donald Trump a afirmat ca este o onoare pentru Statele Unite sa se afle pe primul loc la nivel mondial in numarul de cazuri de COVID-19. Conform presedintelui american, numarul mare este datorat capacitatii extinse de testare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )