Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa, informeaza postul Deutsche Welle. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

Trump, declaratii INCREDIBILE: As putea fi cea mai populara persoana din Europa

Dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Cine a devenit cea mai puternica femeie din America

Democratii preiau controlul Camerei Reprezentantilor, astazi, dupa ce au castigat mai multe locuri decat republicanii, in noiembrie, in alegerile de la jumatate de mandat . Lidera lor, Nancy Pelosi, va redeveni, astfel, cea mai puternica femeie din America.

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

Cooperarea este cea mai buna cale, ii transmite Xi Jinping lui Trump

Cooperarea este cea mai buna cale, conform istoriei, atat pentru China, cat si pentru Statele Unite, i-a transmis presedintele chinez Xi Jinping omologului sau american Donald Trump intr-un mesaj de felicitare pentru a marca 40 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre cele doua tari, scrie Reuters.

Donald Trump nu va mai fi presedinte pana la finalul lui 2019: Previziunea unuia dintre cei mai importanti investitori americani

Fred Wilson, unul dintre cei mai mari investitori de pe piata de high-tech din Statele Unite, face o previziune uluitoare. Acesta sustine, in raportul pe 2019, ca Donald Trump nu va mai fi in fruntea Statelor Unite.

Donald Trump, nerabdator sa se ntlneasca din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump se declara nerabdator sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, care cu o zi inainte afirma ca este gata sa se vada cu presedintele american in orice moment.

Donald Trump provoaca la inceput de an mass-media

Presedintele american, Donald Trump, a inceput anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor sai, acuzati ca sufera de sindromul de tulburare Trump, relateaza AFP. La multi ani tuturor, inclusiv celor plini de ura si mass-media Fake News, a scris liderul de la Casa Alba intr-un mesaj integral cu majuscule.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )