Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump si Recep Erdogan se aliaza in lupta impotriva Statului Islamic: Turcia si SUA vor sa actioneze impreuna in orasele siriene Al-Bab si Raqqa

B1 B1,
Donald Trump si Recep Erdogan se aliaza in lupta impotriva Statului Islamic: Turcia si SUA vor sa actioneze impreuna in orasele siriene Al-Bab si Raqqa

Presedintele american Donald Trump a avut marti seara o conversatie telefonica cu omologul sau turc Recep Erdogan. Ofensiva impotriva jihadistilor din Statul Islamic si situatia din SIria au fost temele pr. continuă pe B1

Proteste contra lui Donald Trump. Marile capitale sunt impotriva decretului anti-imigratie

Mii de persoane au manifestat din noua sambata in mai multe mari orase din lume, printre care Londra, Berlin, New York sau Paris, impotriva decretului anti-imigratie al presedintelui american Donald Trump, transmite AFP.

Donald Trump nu este acceptat sa sustina vreun discurs in Parlamentul Marii Britanii

Presedintele SUA, Donald Trump, nu trebuie sa aiba sansa de a sustine un discurs in Camera Comunelor, a cerut John Bercow, seful institutiei, potrivit The Guardian. Lui Donald Trump nu trebuie sa.

Casa Alba: Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai. Trump si-a exprimat sustinerea ferma pentru Alianta

Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai, a anuntat Casa Alba duminica, dupa o convorbire telefonica intre presedintele american si Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Donald Trump apara ordinul anti-imigratie si acuza instantele americane ca ar fi politizate

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparat ordinul executiv anti-imigratie miercuri si a declarat ca este foarte important in contextul securitatii nationale. De asemenea, liderul american a adus critici.

Destituirea sa nu este decat o chestiune de timp. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMA pentru Donald Trump

Donald Trump si-a inceput mandatul de presedinte al Statelor Unite printr-o conducere agresiva, similara cu cea a unui dictator. Nu tine cont de dorintele celor care l-au ales, iar multi dintre.

Donald Trump da semne ca sufera de mania persecutiei: De ce nu ma iubiti ca pe Obama?

Intr-o postare de pe contul personal de Facebook, presedintele SUA, Donald Trump, se plange de faptul ca nu se bucura de aceeasi intelegere din partea americanilor ca si predecesorul sau, Barack.

Economistul Robert Kuttner, in The Huffington Post: Destituirea lui Donald Trump, o chestiune de timp

Donald Trump si-a inceput mandatul de presedinte al Statelor Unite guvernand impulsiv, fara discernamant, manat de animozitati si interese personale, prin decrete, ca si cum ar fi un dictator. Totul are, insa, o limita, iar punerile la zid au aparut deja.

Donald Trump, MESAJ FERM pentru membrii NATO : Vrem ca toti membrii sa-si mentina promisiunile de finantare a Apararii!

Donald trump a declarat de curand in timpul unui discurs tinut la Centrul de Comanda din Florida SUA) ca Statele Unite sprijina Alianta Nord-Atlantica, dar ca este necesar si ca toti membrii.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Donald Trump ATACA decizia JUSTITIEI privind migratia: Daca se intampla ceva dati vina pe judecator

Donald Trump nu a primit bine decizia judecatorului care i-a blocat ordinul privind refugiatii. intr-o postare pe Twitter, presedintele american l-a criticat pe judecatorul James Robart pentru decizia de a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )