Libnet.ro
UNICEF

21:30

Donald Trump la Riad: Un NATO arab este oare posibil?

Adevărul Adevărul,
Donald Trump la Riad: Un NATO arab este oare posibil?

Acesta pare sa fie proiectul pentru care, foarte probabil, conform unor surse multiple, Donald Trump isi va exprima sustinerea la reuniunea din Arabia Saudita cu sefi de state din lumea araba. continuă pe Adevărul

Donald Trump a sosit la Riad pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

Presedintele american Donald Trump a sosit la Riad. Agenda vizitei sale in regatul saudit

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului la Casa Alba, transmit agentiile internationale de presa.

VIDEO Donald Trump a sosit in Arabia Saudita, pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Donald Trump este cauza sau doar pretext convenabil pentru caderea pietelor?

Linistea si optimismul de pe pietele americane, care au domnit inca de la castigarea alegerilor de catre Donald Trump si au continuat dupa instalarea sa la Casa Alba, au fost curmate brusc de amplificarea crizei politice din Statele Unite.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

Donald Trump, acuzat ca a plagiat-o pe Elle Woods din filmul Blonda de la Drept. Video viral!

Donald Trump este acuzat de plagiat dupa ce a aparut, sambata, in fata studentilor de la Universitatea Liberty din Virginia, SUA, cu un discurs inspirat dintr-un film celebru in care a jucat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )