Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump este cauza sau doar pretext convenabil pentru caderea pietelor?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump este cauza sau doar pretext convenabil pentru caderea pietelor?

Linistea si optimismul de pe pietele americane, care au domnit inca de la castigarea alegerilor de catre Donald Trump si au continuat dupa instalarea sa la Casa Alba, au fost curmate brusc de amplificarea crizei politice din Statele Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Donald Trump, acuzat ca a plagiat-o pe Elle Woods din filmul Blonda de la Drept. Video viral!

Donald Trump este acuzat de plagiat dupa ce a aparut, sambata, in fata studentilor de la Universitatea Liberty din Virginia, SUA, cu un discurs inspirat dintr-un film celebru in care a jucat.

Fiul lui Donald Trump, asteptat in Maramures

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump este asteptat, astazi, in Maramures. El se afla intr-o vizita privata si, cel mai probabil, va vizita Cimitirul Vesel.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

Fiul lui Donald Trump a ajuns in Romania! Care este motivul vizitei sale

Fiul lui Donald Trump a ajuns marti dimineata in Romania. Baiatul celui mai puternic om din lume a sosit pe Aeroportul Baneasa cu un avion privat, scrie national. ro. Potrivit sursei citate, fiul presedintelui SUA se.

Obiectivul turistic inedit din Romania pe care vrea sa-l bifeze Donald Trump Jr.

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, este asteptat joi in Maramures. El se afla intr-o vizita privata si, cel mai probabil, va vizita Cimitirul Vesel, potivit.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

SURSE: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania impreuna cu unul din copiii sai

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr 39 de ani) impreuna cu fiul sau se afla intr-o vizita in Romania, unde vor sta pana joi. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Donald Trump Jr se afla insotit de unul din cei cinci copiii, nu cu Barron Trump, fiul cel mic al presedintelui SUA, cum au scris unele publicatii. Cei doi s-ar afla intr-o vizita privata, urmand sa viziteze mai multe zone din Romania, inclusiv Maramures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )