Libnet.ro
UNICEF

11:16

Donald Trump risca sa fie cercetat penal dupa ce procurorul din Washington a anuntat ca va analiza inclusiv rolul sau in violentele de la Congresul SUA

Adevărul Adevărul,
Donald Trump risca sa fie cercetat penal dupa ce procurorul din Washington a anuntat ca va analiza inclusiv rolul sau in violentele de la Congresul SUA

Procurorul interimar din Washington, Micheal Sherwin, a anuntat ca va analiza rolul tuturor persoanelor implicate in protestele violente de la Sediul Congresului, inclusiv posibila contributie a lui Donald Trump. Daca cineva a avut vreun rol si dovezile intrunesc elementele unei infractiuni, vor fi inculpati, a adaugat procurorul. continuă pe Adevărul

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea .

Donald Trump si-a recunoscut infrangerea, dupa ce Congresul a certificat victoria lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Donald Trump a recunoscut, joi, ca a fost infrant in alegerile prezidentiale,dupa saptamani de negare si acuzatii de fraude fara dovezi. Recunoasterea vine dupa ce Congresul Statelor Unite.

Donald Trump a ramas fara Facebook si Instagram, dupa violentele de la Capitoliu: Mark Zuckenberg i-a suspendat conturile pe perioada nedeterminata

Fondatorul Facebook, Mark Zuckenberg a anuntat, joi seara, ca Donald Trump va avea accesul interzis pe retelele de socializare Facebook si Instagram, in urma protestelor violente de miercuri seara, din Statele Unite. Acesta considera ca fostul presedinte s-a folosit de conturile sociale pentru a instiga la ura si violenta, incalcand astfel regulile de utilizare ale celor doua platforme.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

Donald Trump, apel la protestatari sa evite violentele: Ramaneti pasnici

Presedintele inca in functie al SUA, Donald Trump, face apel la miile de protestatari care au inconjurat sediul Congresului SUA sa fie pasnici si sa evite violentele.

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Traian Basesc, acuzatii fara precedent la adresa lui Donald Trump dupa protestele din SUA: Un om politic marunt, bolnav de egoism si putere

In urma amplelor proteste care au loc in aceste momente in SUA, politicienii romani sunt si ei socati de ce se intampla in cea mai puternica tara din lume, aratand cu degetul spre fostul presedinte, Donald Trump. Unul dintre cei care a criticat vehement scenele violente de la Washington este Traian Basescu, care il acuza .

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Angela Merkel da vina pe Donald Trump, dupa tensiunile de la Washington: Imaginile m-au infuriat

Manifestarile anarhiste din SUA o nemultumesc pe Angela Merkel. Invadarea Capitoliului de gruparile extremiste s-a petrecut din vina lui Donald Trump, crede cancelarul german, relateaza agentiile Reuters si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )