Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump: Sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: Sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a scris, marti, pe Twitter, ca sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord, subliniind ca Omul-racheta n. r. - liderul nord-coreean Kim Jong-un) vrea sa discute cu Coreea de Sud pentru prima oara. continuă pe Adevărul

Trump: Sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a scris, marti, pe Twitter, ca sanctiunile si alte presiuni incep sa aiba impact asupra Coreei de Nord, subliniind ca Omul-racheta n. r. - liderul nord-coreean Kim Jong-un) vrea sa discute cu Coreea de Sud pentru prima oara, potrivit news. ro.

Donald Trump intervine dur pe tema protestelor din Iran: Poporul iranian si-a dat seama ca banii si bogatia sa se fura si se risipesc pentru terorism

Presedintele SUA, Donald Trump, a avertizat duminica Iranul ca Washingtonul va fi atent in fata oricaror incalcari ale drepturilor omului ce s-ar putea produce in contextul protestelor din Iran.

Putin face apel la o cooperare pragmatica cu Donald Trump intr-un mesaj de Anul Nou

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o cooperare pragmatica cu omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia urarilor de Anul Nou, a anuntat Kremlinul, informeaza AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, programat la vizita medicala pe 12 ianuarie

Presedintele SUA, Donald Trump, este programat la obisnuita vizita medicala pe 12 ianuarie, a fost confirmat o purtatoare de cuvant a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,536 seconds )