Libnet.ro
UNICEF

08:45

Donald Trump intervine dur pe tema protestelor din Iran: Poporul iranian si-a dat seama ca banii si bogatia sa se fura si se risipesc pentru terorism

B1 B1,
Donald Trump intervine dur pe tema protestelor din Iran: Poporul iranian si-a dat seama ca banii si bogatia sa se fura si se risipesc pentru terorism

Presedintele SUA, Donald Trump, a avertizat duminica Iranul ca Washingtonul va fi atent in fata oricaror incalcari ale drepturilor omului ce s-ar putea produce in contextul protestelor din Iran. continuă pe B1

Presedintele american Donald Trump ironizeaza schimbarile climatice din Nordul Statelor Unite

Presedintele american Donald Trump a facut ironii pe tema modificarilor climatice, in contextul in care nordul Statelor Unite este afectat de un val de frig extrem, cu temperaturi de pana la -40C.

Bilantul protestelor antiguvernamentale din Iran. Ce va urma?

Protestele din ultimele zile din Iran vezi detalii aici si aici) nu vor ramane fara urmari, iar speculatiile privind implicarea serviciilor secrete occidentale abunda in aceste zile. Dorelian Bellu.

Putin face apel la o cooperare pragmatica cu Donald Trump intr-un mesaj de Anul Nou

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o cooperare pragmatica cu omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia urarilor de Anul Nou, a anuntat Kremlinul, informeaza AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, programat la vizita medicala pe 12 ianuarie

Presedintele SUA, Donald Trump, este programat la obisnuita vizita medicala pe 12 ianuarie, a fost confirmat o purtatoare de cuvant a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.

Controverse si scandaluri in sport in 2017: De la Ilie Nastase si Donald Trump si pana la abuzurile sexuale de la echipa feminina de gimnastica a SUA

Dezvaluiri cu privire la abuzuri sexuale, conflictul Donald Trump - sportivi si amenintarea Statului Islamic sunt cateva dintre elementele negative care au marcat sportul mondial in 2017.

Obama ii face zile grele lui Donald Trump

Barack Obama ii face zile grele lui Donald Trump, chiar si la aproape un an de cand cei doi au facut schimb de stafeta. Fostul presedinte a fost declarat cel mai admirat barbat de catre americani,.

Sondaj Gallup 2017: Sotii Obama, Donald Trump si Hillary Clinton, cele mai admirate personalitati de catre americani

Fostul presedinte american Barack Obama si Hillary Clinton, fosta rivala a lui Donald Trump in scrutinul prezidential din 2016, sunt cel mai admirate personalitati in Statele Unite, potrivit datelor unui sondaj Gallup.

Un fost manager de campanie al lui Donald Trump a fost acuzat de hartuire sexuala

Corey Lewandowski, fostul manager de campanie al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a fost acuzat de hartuire sexuala de catre o cantareata, relateaza Reuters.

O statuie a unui caine care seamana cu Donald Trump a fost expusa intr-un centru comercial din China

Un centru comercial din China, care anul trecut a devenit cunoscut pentru o statuie a unui cocos care semana cu Donald Trump, a repetat si anul acesta traditia, inaintea Anului Cainelui, cu o opera care-l reprezinta pe presedintele american in forma de patruped, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )