Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump se teme ca va fi suspendat cat mai repede posibil de democrati. Ce le-a cerut el colegilor de partid

B1 B1,
Donald Trump se teme ca va fi suspendat cat mai repede posibil de democrati. Ce le-a cerut el colegilor de partid

Presedintele american Donald Trump le-a cerut colegilor sai din Partidul Republican sa fie mai duri si sa se lupte pentru el intrucat Camera Reprezentantilor vrea sa-l suspende din functie cat mai repede. continuă pe B1

Donald Trump se teme ca va fi suspendat de Camera Reprezentantilor

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni seara ca este clar ca va fi suspendat din functie de Camera Reprezentantilor, aflata sub controlul opozitiei democrate, cerandu-le colegilor din Partidul Republican sa il apere mai activ, potrivit Mediafax. Camera Reprezentantilor poate decide suspendarea unui presedinte cu majoritate simpla.

Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a reactionat marti fata de raportul MCV privind Romania, precizand ca, dupa investirea guvernului si a noii Comisii Europene, va exista un dialog direct pentru a conveni un plan de actiune astfel incat si Bucurestiul sa scape cat mai repede de monitorizare.

Donald Trump, ingrijorat de demitere: ce le-a cerut republicanilor

Donald Trump trece printr-o perioada foarte dificila, iar riscul de a fi suspendat este mai real ca niciodata. Pana acum insa, el nu a recunoscut niciodata s-ar putea sa fie demis din functie. Democratii americani fac eforturi pentru a-l da jos pe Donald Trump din pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Efortul s-ar .

Pentagonul face planificari prudente pentru situatia in care Donald Trump va mai lua decizii surprinzatoare militare precum cea din Siria. Ce prevede planul

Pentagonul a inceput conceperea unui plan de retragere rapida a tuturor trupelor americane din Afganistan pentru situatia in care Donald Trump decide subit sa ordone o retragere, asa cum a facut-o in Siria, relat.

De ce a fost ales Donald Trump presedinte? Trump este creatia stangii occidentale

Continuam astazi analiza fenomenului Trump inceputa episodul anterior. Vom vorbi despre excesele stangii care l-au propulsat in prim plan pe Donald Trump, noua religiei a moralei umane progresivismul) si la motivele concrete pentru care a fost ales ultimul presedinte american.

Donald Trump se prezinta drept victima unei linsari

Donald Trump compara de-acum procedura de destituire care-l vizeaza in scandalul ucrainean cu o linsare, un cuvant foarte sensibil in Statele Unite, dupa ce a denuntat o vanatoare de vrajitoare si o hartuire, relateaza AFP.

Donald Trump, batut si legat de o femeie. Imagini socante!

Presedintele american Donald Trump a fost batut si legat de o femeie intr-o noua reclama pentru un brand american de articole sportive. Vezi aceasta pos.

The New York Times: Victoria Turciei asupra lui Donald Trump (Editorial)

Decizia presedintelui Trump de a retrage din Siria 1000 de militari americani fara sa se fi consultat cu vreunul dintre consilierii sai, cu experti sau cu aliati si fara sa-i fi avertizat pe camarazii de arme kurzi ai Americii, pe care i-a pus intr-un pericol de moarte, a oferit dovada clara a pericolului pe care il reprezinta incapacitatea sa cronica de a aprecia responsabilitatile unui presedinte, scrie Rador, citand New York Times.

Kelemen Hunor: Noul guvern trebuie sa fie instalat cat mai repede. Ce conditii impune UDMR pentru sustinerea cabinetului Orban(VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa discutiile cu delegatia PNL, ca este nevoie ca noul guvern sa fie instalat cat mai repede. Liderul maghiar a prezentat si conditiile pe care le-a impus.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )