Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump si Vladimir Putin au ajuns la un acord de colaborare impotriva amenintarii nord-coreene

România Liberă România Liberă,
Donald Trump si Vladimir Putin au ajuns la un acord de colaborare impotriva amenintarii nord-coreene

Donald Trump, presedintele SUA, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au ajuns la un acord in fata amenintarii impuse de Coreea de Nord, in urma tensiunilor ce au escaladat in ultimele saptamani intre Phenian si Washington, potrivit The Independent citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit despre Siria si despre amenintarile nord-coreene

Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit la telefon despre conflictul sirian si despre posibilitatea de a se intalni pentru prima data la summitul liderilor G20, care va avea loc in iulie, la Hamburg.

Kremlinul transmite ca Vladimir Putin si Donald Trump vor avea marti dupa-amiaza o discutie telefonica

Presedintele american Donald Trump va discuta marti la telefon cu omologul sau rus Vladimir Putin, au anuntat Casa Alba si Kremlinul, informeaza AFP si Reuters.

Donald Trump va discuta marti la telefon cu Vladimir Putin

Kremlinul a anuntat ca presedintele american Donald Trump va discuta telefonic marti cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza RIA, citata de Reuters.

Donald Trump discuta marti la telefon cu Vladimir Putin

Kremlinul a anuntat ca presedintele american Donald Trump va discuta telefonic marti cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza RIA, citata de Reuters.

intalnire Angela Merkel-Vladimir Putin, la Soci. Liderul de la Kremlin asteapta si un telefon de la Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel vine marti, 2 mai, la Soci pentru a discuta cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, despre Ucraina, Siria si alte teme care afecteaza negativ relatiile germano-ruse. Presedintele rus va vorbi astazi dupa-amiaza, la telefon cu omologul sau american Donald Trump.

Angela Merkel sustine ca are o relatie de colaborare buna cu presedintele Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat sambata dupa-amiaza ca a reusit sa construiasca o relatie de colaborare buna alaturi de presedintele Statelor Unite, Donald Trump. La finele anului trecut, cei doi lideri s-au implicat.

Intalnire Angela Merkel - Vladimir Putin, programata marti la Soci

Cancelarul german Angela Merkel a sosit duminica in orasul Jeddah pentru convorbiri cu lideri din Arabia Saudita pentru discutii privind lupta impotriva militantilor Statului Islamic, drepturile femeilor si incalzirea globala, scrie Agerpres, citand agentia DPA. Marti, cancelarul german va avea o intrevedere si cu presedintele rus Vladimir Putin in statiunea Soci de la Marea Neagra.

GALERIE FOTO. 100 de zile cu Donald Trump. Presedintele american Donald Trump a sarbatorit cu un miting in Pennsylvania. Sustinatorii lui Hillary Clinton au adus steaguri ale Rusiei

Presedintele american Donald Trump a sarbatorit sambata primele 100 de zile de mandat, in prezenta sustinatorilor sai din Pennsylvania. El s-a laudat cu un bilant provizoriu foarte productiv si a anuntat mari, mari batalii pe viitor .

Donald Trump nu cunoaste istoria tarii pe care o conduce

Donald Trump este din nou in centrul atentiei, dupa ce a lansat o afirmatie din care reiese ca nu este un bun cunoscator al istoriei tarii pe care o conduce, potrivit The Guardian. Donald Trump l-a numit.

Donald Trump vrea relansarea procesului de pace intre Israel si Palestina

Presedintele american Donald Trump a cerut miercuri in cadrul unei intalniri la Casa Alba cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas, o coexistenta pasnica intre statul palestinian si cel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )