Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit la telefon mai bine de o ora: Ce a vizat discutia dintre presedintele SUA si omologul sau din Rusia

B1 B1,
Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit la telefon mai bine de o ora: Ce a vizat discutia dintre presedintele SUA si omologul sau din Rusia

Donald Trump, presedintele SUA, a vorbit la telefon cu omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, mai bine de o ora, vineri. Discutiile dintre cei doi lideri de stat au vizat posibilitatea incheierii unui nou acord. continuă pe B1

Trump a anuntat ca a avut o discutie telefonica lunga si foarte buna cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a anuntat, ieri seara, in mai multe mesaje pe Twitter, ca a avut o discutie telefonica foarte productiva cu presedintele rus Vladimir Putin.

Trump a anuntat ca a avut o discutie telefonica lunga si foarte buna cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri seara, in mai multe mesaje pe Twitter, ca a avut o discutie telefonica foarte productiva cu presedintele rus Vladimir Putin.

Donald Trump il invita pe Viktor Orban la Washington

Presedintele american Donald Trump il va primi pe premierul ungar Viktor Orban pentru discutii la Casa Alba pe 13 mai, a anuntat ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, scrie Politico.

Cel mai bine vandut telefon este un iPhone, dar nu e cel la care te asteptai

Firma de analiza Counterpoint si-a publicat topul celor mai bine vandute telefoane din lume si a facut un raport detaliat si pentru piata din China. Apple are motive importante de bucurie in.

Premierul ungar, Viktor Orban, invitat de Donald Trump la Casa Alba: Cand se vor intalni cei doi

Presedintele american Donald Trump l-a invitat la Washington pe premierul Ungariei, Viktor Orban, anuntat ministerul de Externe de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit Politico. Cei doi oficiali se vor.

Donald Trump se lauda: Sunt un barbat tanar si VIBRANT. Nu imi vine sa cred. Sunt ATAT de tanar(VIDEO)

Intr-o serie de declaratii recente, presedintele american Donald Trump s-a laudat cu tineretea lui si cu faptul ca este vibrant, incercand in acelasi timp sa-l ridiculizeze pe posibilul sau adversar la u.

Vladimir Putin este de 20 de ani la putere in Rusia. Care au fost crizele care l-au adus aici

Prabusirea rublei, in anul 1998, a fost o consecinta a crizei financiare asiatice care incepuse cu un an inainte si scanteia care l-a adus la putere pe Vladimir Putin. Luni de zile, guvernul Rusiei s-a.

Zelenski, sabie cu doua taisuri pentru Kremlin: ce ar putea Vladimir Putin sa piarda in Ucraina

Victoria hotarata a lui Volodimir Zelenski din alegerile prezidentiale ucrainene de saptamana trecuta a fost interpretata ca fiind un mare succes pentru presedintele rus Vladimir Putin, insa faptul ca noul presedinte ales al Ucrainei este vorbitor de limba rusa reprezinta o sabie cu doua taisuri pentru Kremlin.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Daca voi fi invitata, voi merge. Eu sper ca acest summit sa iasa cat mai bine, este important pentru noi ca tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca, daca va fi invitata, va participa la summitul sefilor de stat si de guverne din 9 mai de la Sibiu, dar nu se va ruga de nimeni pentru a participa la eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )