Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosar penal pentru agresiunile din Parcul Dinozaurilor

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru agresiunile din Parcul Dinozaurilor

Un dosar penal a fost deschis, vineri, pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara,pentru tentantiva de omor si lovituri. continuă pe România Liberă

Dosar penal deschis pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara

Un dosar penal a fost deschis vineri pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara, acestea inclunzand tentantiva de omor si lovituri, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au efectuat, vineri, perchezitii la Agentia.

Unul dintre medicii decorati ieri de Iohannis are dosar penal pentru luare de mita

Medicul Florin Dumitru Catalin Rusu, sef Sectie Clinica Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Grigore Alexandrescu, care a fost decorat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de mai multe cadre medicale, a fost retinut in 2013 si apoi cercetat in libertate pentru luare de mita, potrivit surselor din presa.

Dosar penal pentru furtul de apa din cartierul bogatasilor. Politistii fac verificari la vilele din cartierul Bicaz

Politistii gorjeni s-au autosesizat din mass-media in legatura cu sustragerea de apa din reteaua publica din cartierul bogatasilor din municipiul Targu Jiu si au deschis un dosar penal.

Coalitia pentru Mediu din Romania, scrisoare deschisa pentru Iohannis si Ponta: Luati masuri urgente pentru a combate agresiunea investitorilor impotriva activistilor de mediu (VIDEO)

Coalitia pentru Mediu din Romania solicita Presedintelui si Prim-Ministrului Romaniei luarea de masuri urgente pentru a garanta securitatea membrilor societatii civile si pentru a combate agresiunea unor invest.

ANAF a respins Intact Publishing de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu

ANAF ar fi respins, joi, de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing, motivul fiind acela ca organizatorul licitatiei a considerat ca Voiculescu ar vrea sa reintre in proprietatea imobilului, anunta Economica. net, citand surse guvernamentale. ANAF a scos joi la vanzare prima proprietate detinuta de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Soseaua Kiseleff. Pretul de pornire al locuintei a fost de 1. 000 lei 320. 000 euro).

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinul Cotatcu, in Buzau si Vrancea, pana joi la ora 1.00

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de hodrologi pentru raurile din bazinul Cotatcu, judetele Buzau si Vrancea, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Bulgarii n-au buletine de vot pentru alegerile din toamna. Ce solutie propun autoritatile

Autoritatile din Bulgaria se confrunta cu un deficit de buletine de vot pentru alegerile din toamna, iar solutia ar fi tiparirea lor in Romania, scrie publicatia Novinite. Tipografiile autorizate vor putea sa.

Sanitas solicita majorari salariale cu 10% pentru lucratorii din sanatate, din 1 septembrie

Organizatiile judetene Sanitas au mandatat Biroul Executiv sa negocieze cu Executivul o majorare salariala de minimum 10 la suta pentru angajatii din sanatate din 1 septembrie, potrivit unui comunicat transmis.

ActiveWatch solicita autoritatilor cercetarea actelor de agresiune din Geoparcul Dinozaurilor

ActiveWatch solicita autoritatilor competente - Parchetului si Politiei - cercetarea in regim de celeritate a actelor de agresiune comise in Geoparcul Dinozaurilor, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

ActiveWatch solicita autoritatilor cercetarea actelor de agresiune din Geoparcul Dinozaurilor

ActiveWatch solicita autoritatilor competente - Parchetului si Politiei - cercetarea in regim de celeritate a actelor de agresiune comise in Geoparcul Dinozaurilor, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )