Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Adevărul Adevărul,
Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai. CEDO a decis, in noiembrie 2016, ca edilului i-au fost incalcate dreptul la aparare si dreptul la un proces echitabil. continuă pe Adevărul

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat in 2010 pentru luare de mita va fi rejudecat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai, se arata intr-o decizie a Instantei Supreme.

Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

Caz halucinant in justitia din Romania! Vasile Coman, un batran de 70 de ani a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare pentru terorism de magistratul Iuliana Moldovan de la Curtea de Apel.

Se rejudeca recursul prin care a fost condamnat unul dintre primii edili din Romania pentru luare de mita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat marti solutia la cererea de reviziuire a unei decizii, prin care un edil din Romania a fost condamnat la puscarie pentru luare de mita. Altfel spus, magistratii au decis rejudecarea recursului in care primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau PER), a ajuns dupa gratii.

Mircia Gutau, afirmatii grave la Sinteza Zilei: Judecatorilor li se prezenta inainte solutia pe care trebuiau sa o dea

Decizia prin care primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare in recurs, dupa achitare, de catre fosta sefa a ICCJ, Livia Stanciu, a fost anulata la inalta.

Mircia Gutau, prima REACTIE dupa decizia ICCJ: Au fost 12 ani de UMILINTA...

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, afirma, dupa ce ICCJ a decis rejudecarea procesului in care fusese condamnat in prima instanta la 3 anid e inchisoare, ca este convins ca va fi.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Primarul din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. Admite.

Primarul Mircia Gutau, dupa decizia favorabila a iCCJ: Durerea a fost pentru sotia mea, care a fost de 108 ori la mine in inchisoare. 3 luni si 17 zile a facut si ea inchisoare (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului in cazul primarului de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. intr-o interventie.

A injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece a fost condamnat. Ce pedeapsa au dispus judecatorii din Romania

Tanarul bihorean de 22 de ani, care a injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece, in 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul.

Cum a fost Pastele pentru sotii Trump la Casa Alba

Traditional, la Casa Alba se organizeaza in fiecare an manifestatiile Easter egg roll. De 140 de ani, Prima Doamna este gazda evenimentului care are loc in fiecare luni, de Pasti. Melania Trump s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a aratat, ca de obicei, impecabil.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Fostul primar din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului fostului primar de Ramnicu Valcea, Mircia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )