Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mircia Gutau, afirmatii grave la Sinteza Zilei: Judecatorilor li se prezenta inainte solutia pe care trebuiau sa o dea

Antena3 Antena3,
Mircia Gutau, afirmatii grave la Sinteza Zilei: Judecatorilor li se prezenta inainte solutia pe care trebuiau sa o dea

Decizia prin care primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare in recurs, dupa achitare, de catre fosta sefa a ICCJ, Livia Stanciu, a fost anulata la inalta. continuă pe Antena3

Primarul Mircia Gutau, dupa decizia favorabila a iCCJ: Durerea a fost pentru sotia mea, care a fost de 108 ori la mine in inchisoare. 3 luni si 17 zile a facut si ea inchisoare (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului in cazul primarului de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. intr-o interventie.

Mircia Gutau, prima REACTIE dupa decizia ICCJ: Au fost 12 ani de UMILINTA...

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, afirma, dupa ce ICCJ a decis rejudecarea procesului in care fusese condamnat in prima instanta la 3 anid e inchisoare, ca este convins ca va fi.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai. CEDO a decis, in noiembrie 2016, ca edilului i-au fost incalcate dreptul la aparare si dreptul la un proces echitabil.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat in 2010 pentru luare de mita va fi rejudecat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai, se arata intr-o decizie a Instantei Supreme.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Primarul din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. Admite.

Sinteza Zilei. Fabrica de minciuni, devoalata

Mihai Gadea a prezentat luni, la Sinteza Zilei, cateva dintre cele mai mari minciuni, pe care s-au cladit politicile Romaniei din ultimii ani. Una dintre ele a marcat inceputul unei perioade negre. in.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Fostul primar din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului fostului primar de Ramnicu Valcea, Mircia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )