Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul in care Traian Basescu era acuzat de uzurpare de calitati oficiale, pentru reluarea mandatului dupa referendumul din 2012, nu va fi redeschis

Hotnews Hotnews,
 Dosarul in care Traian Basescu era acuzat de uzurpare de calitati oficiale, pentru reluarea mandatului dupa referendumul din 2012, nu va fi redeschis

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, plangerea depusa de revolutionarul Ion Ciochina impotriva solutiei procurorilor de a nu-l trimite in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu pentru uzurpare de calitati oficiale si incalcarea ordinii constitutionale, anunta Agerpres. Ion Ciochina a depus o plangere la Parchetul General in august 2012 pentru fapte de uzurpare a unei calitati oficiale de catre Traian Basescu. Fostul sef al statului a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Hotnews

Decizia CAB: Traian Basescu NU va fi cercetat pentru uzurpare de calitati oficiale

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va afla daca i se va deschide un nou dosar pentru uzurpare de calitati oficiale.

Traian Basescu, citat la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce un cetatean a reclamat ca fostul presedinte si-ar fi reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012

Traian Basescu a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce un cetatean, Ion Ciochina, a depus o plangere impotriva sa, in care sustine ca fostul presedinte al Romaniei si-ar fi reluat in mod ilegal mandatul dupa suspendarea si referendumul din anul 2012, anunta Digi 24. Acuzatia adusa in plangere lui Traian Basescu este de uzurpare a calitatii oficiale de presedinte. Fostul sef al statului a ajuns marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. El nu a facut declaratii.

Traian Basescu a ajuns la CAB. Fostul presedinte afla daca i se deschide un NOU dosar

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va afla daca i se va deschide un nou dosar pentru uzurpare de calitati oficiale.

Traian Basescu, la CAB: Asta-i viata, asta-i democratia

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a dat declaratii cu privire la un dosar in care este acuzat ca a revenit in mod nelegal la Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 2012.

Traian Basescu a mers la Curtea de Apel pentru a afla daca sunt reluate cercetarile intr-un dosar clasat

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, acesta fiind chemat in instanta dupa ce a fost acuzat de senatorul Iona Ghise si revolutionarul Ion Ciochina ca si-a reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012.

Traian Basescu 2.0: in sfarsit un om de stat cu viziune, sau acelasi Base?

Zona de politica externa devine mai importanta ca niciodata pana acum in cadrul general al politicii romanesti, datorita numarului si seriozitatii crizelor care afecteaza acum direct si Romania. Din acest punct de vedere, este aproape o noua era pentru alesii si ne-alesii de pe firmament, care va dura multi ani, si nimeni nu e mai bine plasat sa profite de asta decat Traian Basescu.

Traian Basescu, la TVR 1: Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati

Nu e zi de la Dumnezeu fara ca membri CSM, de la parchete, de la Inalta Curte sa nu atace politicieni. Nu exista nicio legislatie care sa ii atentioneze pe magistrati ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri. Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati, a afirmat luni seara fostul presedinte Traian Basescu. Invitat in emisiunea Vorbeste liber de la TVR 1, Basescu a mai declarat ca, dupa ce zece ani am sustinut fara rezerve orice actiune a justitiei, constat ca din punct de vedere al viziunii am gresit sustinand structurile de forta, nu am atentionat ca in paralel trebuie respectate drepturile omului cu sfintenie.

Traian Basescu participa la reuniunea PMP de la Sinaia, la o zi dupa ce s-a inscris in partid

Fostul presedinte Traian Basescu, participa, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara, la o zi dupa ce s-a inscris in formatiunea politica, anunta Agerpres. 'Cu ganduri bune', le-a raspuns Traian Basescu jurnalistilor care l-au intrebat cu ce ganduri a venit la intalnirea PMP.

Traian Basescu: Germania si Franta NU ne vor in Schengen. Au facut jocul Rusiei

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, marti seara ca neintrarea Romaniei in Spatiul Schengen este rezultatul concesiei pe care Germania si Franta au facut-o Rusiei.

Traian Basescu, la Curtea de Apel Bucuresti pentru o noua cerere de redeschidere a unui dosar penal

Traian Basescu a venit, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca o contestatie a lui Ion Ciochina privind o decizie a procurorilor de neincepere a urmaririi penale in cazul fostului presedinte, pe care acesta il acuza ca si-a reluat ilegal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )