Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Germania si Franta NU ne vor in Schengen. Au facut jocul Rusiei

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Germania si Franta NU ne vor in Schengen. Au facut jocul Rusiei

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, marti seara ca neintrarea Romaniei in Spatiul Schengen este rezultatul concesiei pe care Germania si Franta au facut-o Rusiei. continuă pe România Liberă

Politic Show: Monica Macovei: Nu este exclus sa vedem o alianta intre Traian Basescu si PSD; Liberalii vor ca pe listele pentru alegerile locale sa fie si romanii din Diaspora; PSD se opune sechestrarii averilor furate

Adrian Nastase il felicita pe Liviu Dragnea, dar il si avertizeaza: Daca vrei pace, pregateste-te de razboi. Adrian Nastase considera ca alegerile PSD. Ce-i desparte pe macoveisti de basisti. Daca e sa te iei dupa definitiile liderilor celor doua curente, desprinse din dreapta romaneasca, basismul.

Traian Basescu a fost sunat de peste 1000 de oameni dupa ce si-a facut public numarul de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca a fost apelat de peste 1 000 de persoane in ultimele 24 de ore, dupa ce si-a publicat pe Facebook adeziunea la PMP, in care se poate citi clar numarul sau de telefon, relateaza Agerpres. Basescu a tinut sa precizeze ca, din pacate, nu a putut sa raspunda la toate apelurile, intrucat telefonul a sunat continuu in ultima zi, iar programul nu-i permite.

Traian Basescu, citat la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce un cetatean a reclamat ca fostul presedinte si-ar fi reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012

Traian Basescu a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce un cetatean, Ion Ciochina, a depus o plangere impotriva sa, in care sustine ca fostul presedinte al Romaniei si-ar fi reluat in mod ilegal mandatul dupa suspendarea si referendumul din anul 2012, anunta Digi 24. Acuzatia adusa in plangere lui Traian Basescu este de uzurpare a calitatii oficiale de presedinte. Fostul sef al statului a ajuns marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. El nu a facut declaratii.

Dosarul in care Traian Basescu era acuzat de uzurpare de calitati oficiale, pentru reluarea mandatului dupa referendumul din 2012, nu va fi redeschis

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, plangerea depusa de revolutionarul Ion Ciochina impotriva solutiei procurorilor de a nu-l trimite in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu pentru uzurpare de calitati oficiale si incalcarea ordinii constitutionale, anunta Agerpres. Ion Ciochina a depus o plangere la Parchetul General in august 2012 pentru fapte de uzurpare a unei calitati oficiale de catre Traian Basescu. Fostul sef al statului a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti.

Traian Basescu, la TVR 1: Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati

Nu e zi de la Dumnezeu fara ca membri CSM, de la parchete, de la Inalta Curte sa nu atace politicieni. Nu exista nicio legislatie care sa ii atentioneze pe magistrati ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri. Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati, a afirmat luni seara fostul presedinte Traian Basescu. Invitat in emisiunea Vorbeste liber de la TVR 1, Basescu a mai declarat ca, dupa ce zece ani am sustinut fara rezerve orice actiune a justitiei, constat ca din punct de vedere al viziunii am gresit sustinand structurile de forta, nu am atentionat ca in paralel trebuie respectate drepturile omului cu sfintenie.

Traian Basescu participa la reuniunea PMP de la Sinaia, la o zi dupa ce s-a inscris in partid

Fostul presedinte Traian Basescu, participa, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara, la o zi dupa ce s-a inscris in formatiunea politica, anunta Agerpres. 'Cu ganduri bune', le-a raspuns Traian Basescu jurnalistilor care l-au intrebat cu ce ganduri a venit la intalnirea PMP.

CNA a amendat Antena 3 pentru limbajul injurios la adresa lui Traian Basescu: ce apelative a folosit Mihai Gadea

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru limbajul injurios folosit de realizatorul TV Mihai Gadea la adresa fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu si pentru ca nu a acordat dreptul la replica solicitat de primarul din Odorheiul Secuiesc.

Antena 3, amenda 20.000 de lei pentru LIMBAJ INJURIOS la adresa lui Traian Basescu

NA a decis, marti, sa amendeze Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru limbajul injurios folosit de Mihai Gadea la adresa lui Traian Basescu in trei editii ale emisiunii Sinteza Zilei din 17, 22 si 23 septembrie si pentru neacordarea dreptului la replica solicitat de primarul din Odorheiul Secuiesc.

intoarcerea lui Traian Basescu

Ideal ar fi fost ca, dupa momentul noiembrie 2014, Romania sa treaca la un alt nivel al politicii, fara Victor Ponta si Traian Basescu. Realitatea arata ca, deocamdata, acest lucru nu este posibil. Iar cea mai spectaculoasa revenire este, in opinia mea, a fostului presedinte.

Decizia CAB: Traian Basescu NU va fi cercetat pentru uzurpare de calitati oficiale

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va afla daca i se va deschide un nou dosar pentru uzurpare de calitati oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )