Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dosarul falsificarii de bani: Cele trei persoane retinute au fost arestate

Adevărul Adevărul,
Dosarul falsificarii de bani: Cele trei persoane retinute au fost arestate

Cele trei persoane - doi cetateni italieni si o femeie din Bucuresti - retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au descoperit, la Oradea, 13 milioane de euro falsi care urmau sa ajunga in Italia au fost arestate preventiv, sambata. continuă pe Adevărul

Cele trei persoane retinute in dosarul falsificarii de bani de la Oradea au fost arestate

Cele trei persoane - doi cetateni italieni si o femeie din Bucuresti - retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au descoperit, la Oradea, 13 milioane de euro falsi care urmau sa ajunga in Italia au fost.

Trei persoane, retinute de DIICOT in dosarul celor 13 milioane de euro falsi de la Oradea

Procurorii DIICOT au retinut, vineri, trei suspecti in dosarul in care anchetatorii au descoperit, la Oradea, 13 milioane de euro falsi care urmau sa ajunga in Italia, acestia urmand sa fie prezentati .

FOTO Cum arata un Audi facut praf intr-un accident rutier. Trei persoane au ajuns la spital cu rani grave

Un accident rutier produs marti seara in municipiul Blaj s/a soldat cu distrugerea autoturismului AUDI si ranirea grava a trei persoane. Accidentul s-a produs din cauza vitezei, soferul pierzand controlul volanului dupa o curba la stanga.

Enel cere 1,8 miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda

Enel cere 1,7-1,8 mld. euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda, in timp ce evaluarile statului indica un maxim de 1,2-1,3 mld. euro, iar daca grupul italian nu va obtine pretul cerut este posibil sa renunte la vanzare, au declarat surse din sectorul energetic, citate de Mediafax.

Enel cere 1,8 miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda. Grupurile E.ON si EdF, printre doritori

Enel cere 1,7-1,8 mld. euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda, in timp ce evaluarile statului indica un maxim de 1,2-1,3 mld. euro, iar daca grupul italian nu va obtine pretul cerut este posibil sa renunte la vanzare, au declarat surse din sectorul energetic, citate de Mediafax.

Enel cere miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda

Enel cere miliarde de euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda.

Fabrica de bani falsi apartinand mafiei italiene, descoperita de DIICOT la Oradea. 13 milioane de euro, bani falsi, au fost cofiscate

O fabrica de bani falsi apartinand gruparii mafiote italiene Camorra a fost descoperita de procurorii DIICOT la Oradea, anunta B1 Tv. DIICOT a confiscat 13 milioane de euro, bani falsi. Banii au fost gasiti intr-o groapa de gunoi. Trei persoane au fost retinute si vor fi duse la audieri, la DIICOT Bucuresti.

VIDEO Fabrica de bani falsi apartinand mafiei italiene, descoperita de DIICOT la Oradea. 13 milioane de euro, bani falsi, au fost cofiscate

O fabrica de bani falsi apartinand gruparii mafiote italiene Camorra a fost descoperita de procurorii DIICOT la Oradea, anunta B1 Tv. DIICOT a confiscat 13 milioane de euro, bani falsi. Banii au fost gasiti intr-o groapa de gunoi. Banii falsi erau in bancnote de 50 si 100 de euro. Trei persoane au fost retinute si vor fi duse la audieri, la DIICOT Bucuresti.

Cinci persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala cu petrol, dupa descinderile din Timisoara si Sibiu

Cinci persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala cu petrol, iar alte doua au fost puse sub control judiciar, in urma perchezitiilor de ieri din Timisoara si Sibiu. Petrolistii protejati de fostul.

Dosarul de evaziune fiscala de peste 34 de milioane de lei: 5 persoane retinute

Dosarul de evaziune fiscala de peste 34 milioane de lei, in care cu o zi in urma cu fost facute perchezitii la Timisoara si Sibiu, a dus la retinerea a 5 persoane in noaptea de miercuri spre joi, alte doua persoane fiind cercetare sub control judiciar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )