Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dosarul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

România Liberă România Liberă,
Dosarul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, anchetat in dosarul Mafia carnii, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite B1. ICCJ a decis emiterea unui mandat de arestare pe numele patronului Carmestin, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. Citeste si: UPDATE. Dosarul Mafia carnii. Un lider al retelei, alaturi de alti noua membri-arestati. Al treilea lot, . continuă pe România Liberă

Dosaul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, anchetat in dosarul Mafia carnii, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite B1. ICCJ a decis emiterea unui mandat de arestare pe numele patronului Carmestin, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. Citeste si: UPDATE. Dosarul Mafia carnii. Un lider al retelei, alaturi de alti noua membri-arestati. Al treilea lot, .

Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. E cercetat penal in dosarul Reteaua Carnii pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Stire in curs de actualizare.

Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale

Omul de afaceri IustinParaschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateazaB1 TV. E cercetat penal in dosarul Reteaua Carnii pentru evaziune fiscala si spalare de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )