Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosaul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

România Liberă România Liberă,
Dosaul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, anchetat in dosarul Mafia carnii, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite B1. ICCJ a decis emiterea unui mandat de arestare pe numele patronului Carmestin, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. Citeste si: UPDATE. Dosarul Mafia carnii. Un lider al retelei, alaturi de alti noua membri-arestati. Al treilea lot, . continuă pe România Liberă

Dosarul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, anchetat in dosarul Mafia carnii, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite B1. ICCJ a decis emiterea unui mandat de arestare pe numele patronului Carmestin, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. Citeste si: UPDATE. Dosarul Mafia carnii. Un lider al retelei, alaturi de alti noua membri-arestati. Al treilea lot, .

Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateaza B1 TV. E cercetat penal in dosarul Reteaua Carnii pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Stire in curs de actualizare.

Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale

Omul de afaceri IustinParaschiv a fost arestat, vineri seara, in dosarul evaziunii fiscale, relateazaB1 TV. E cercetat penal in dosarul Reteaua Carnii pentru evaziune fiscala si spalare de.

Omul de afaceri Justin Paraschiv, arestat n dosarul evaziunii cu prejudiciu de peste 70 de milioane de euro

Omul de afaceri Justin Paraschiv, acuzat de evaziune de peste 10 milioane de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie definitiva luata vineri seara de instanta suprema, care a admis recursul DNA fata de hotararea prin care acesta primise interdictie de a parasi tara, scrie Mediafax.

VIDEO Omul de afaceri Justin Paraschiv, arestat n dosarul evaziunii cu prejudiciu de peste 70 de milioane de euro

Omul de afaceri Justin Paraschiv, acuzat de evaziune de peste 10 milioane de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie definitiva luata vineri seara de instanta suprema, care a admis recursul DNA fata de hotararea prin care acesta primise interdictie de a parasi tara, scrie Mediafax.

Milionarul Iustin Paraschiv, acuzat de evaziune fiscala in dosarul Mafia Carnii, a fost arestat preventiv

Milionarul Iustin Paraschiv, acuzat de evaziune fiscala in dosarul Mafia Carnii, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Alte sapte persoane au fost.

Dosarul Reteaua carnii. Iustin Paraschiv a fost arestat preventiv

Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat vineri seara in dosarul evaziunii fiscale acesta fiind cercetat penal in dosarul Reteaua Carnii pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

EVAZIUNE: Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost ARESTAT

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, acuzat de evaziune de peste 10 milioane de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie definitiva luata vineri seara de instanta suprema, care a admis recursul DNA fata de hotararea prin care.

Dosarul MAFIA CARNII. Procurorul Angela Nicolae si fiul ei raman in arest.

Procurorul de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul ei, Daniel, raman in arest, in dosarul Mafia carnii, este hotararea definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmite Mediafax. Citeste si: Dosarul Mafia Carnii. Sechestre la 40 de ferme zootehnice, pe 50 de imobile, pe conturi bancare pentru recuperarea a peste 70 de milioane de euro Completul de cinci judecatori de la ICCJ a mentinut, astfel, decizia primei instante, care a decis, la 29 octombrie, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )