Libnet.ro
UNICEF

14:16

Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Silviu Hotaran, fost director general al Microsoft, pus sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica

România Liberă România Liberă,
Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Silviu Hotaran, fost director general al Microsoft, pus sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa in care sunt suspectati opt fosti ministri. continuă pe România Liberă

Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Hotaran si Artopolescu, fosti directori generali la Microsoft, pusi sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica. Sunt audiati si fosti ministri

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa mitei de 20 de milioane de dolari, in care sunt suspectati opt fosti ministri.

UPDATE. Dosarul Microsoft, secventa PSD - prejudiciu de 67 de milioane de dolari, se extinde. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a deputatului Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului Nastase

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa prejudiciului de 67 de milioane de dolari, in care sunt suspectati opt fosti ministri.

DNA cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft 2

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deptuatilor pentru urmarirea penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft 2, fiind suspectat de abuz in serviciu dupa ce, in perioada 2003-2004, cand a fost ministru.

Alexandru Athanasiu, audiat in dosarul Microsoft: Nu este normal ca cei care au furat in aceasta tara, sa rada de fraieri ca mine care stau acum si trebuie sa dea explicatii (VIDEO)

Fostul ministru al Educatiei, Alexandru Athanasiu, a dat luni declaratii in fata procurorilor in dosarul Microsoft. La iesirea de la audieri, acesta a declarat ca mereu a fost un om de buna.

Claudiu Florica, denuntatorul din dosarul Microsoft, chemat la DNA

DNA a reinceput audierile in dosarul Microsoft. Procurorii anticoruptie au inceput urmariea penala in acest caz acum mai bine de doi ani, fiind vizati noua fosti ministri.

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, audiat la DNA in dosarul Microsoft 2

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul Microsoft 2, el declarand ca nu a luat niciodata spaga si ca viata isi poate oferi multe surprize, dar el stie ca este absolut.

Audierile in dosarul Microsoft, reluate: Un fost manager general al companiei, chemat sa dea declaratii in fata procurorilor anticoruptie(VIDEO)

DNA reincepe audierile in dosarul Microsoft. Un fost manager general al companiei a fost audiat luni de procurori in calitate de suspect, informeaza B1 TV. Toata viata mea am trait.

DNA, dosarul Licentele Microsoft 2: Prejudiciul creat este de 67 milioane de dolari. Claudiu Florica, denuntatorul din primul dosar, e sub control judiciar

DNA a decis punerea in miscare a actiunii penale fata de doi fosti sefi ai Microsoft Romania si un fost sef al Fujitsu Romania si a calculat un prejudiciu total de 67 milioane de dolari, arata un comunicat al Directiei Anticoruptie. Claudiu Florica, denuntatorul din dosarul Licentele Microsoft 1, a fost sub control judiciar si e acuzat - alaturi de doi fosti directori Microsoft - de complicitate la abuz in serviciu.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft II

Directia Nationala Anticoruptie a cerut luni aviz pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului Adrian Nastase, acuzat ca a initiat si a sustinut hotararile de guvern prin care s-a aprobat incheierea contractului cu Fujitsu Siemens Computers GmbH privind inchirierea de licente Microsoft.

DNA deschide o noua ancheta in dosarul Microsoft. Intermediarii spagii si directori din industria IT, audiati de procurori

Mai multi fosti sefi din cadrul Microsoft Romania si afaceristi sunt audiati in acest moment la sediul DNA, intr-un dosar de coruptie. Un fost director al companiei, Silviu Hotaran, a fost pus sub acuzare astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )