Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dosarul mita din trenurile CFR: 68 de persoane au primit propunere de arestare preventiva

B1 B1,
Dosarul mita din trenurile CFR: 68 de persoane au primit propunere de arestare preventiva

00: 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni. Cei 70 de retinuti au fost impartiti in doua loturi de 35 si 33 de persoane pentru a fi. continuă pe B1

Dosarul mitei din trenurile CFR. 25 persoane au fost retinute. Parchet: Fiecare persoana avea roluri bine stabilite

UPDATE18:00:25 de ordonante de retinere au fost emise, joi, in dosarul mitei din trenurile CFR, fiind emisa si prima ordonanta de retinere pentru un revizor central, acuzat de luare de mita, abuz.

Dosarul mitei din trenurile CFR: 27 persoane au fost retinute. Parchet: Fiecare persoana avea roluri bine stabilite

UPDATE 21:40:27 de ordonante de retinere au fost emise, joi, in dosarul mitei din trenurile CFR, fiind emisa si prima ordonanta de retinere pentru un revizor central, acuzat de luare de mita, abuz in.

Dosarul mita din trenurile CFR: 35 de persoane au primit propunere de arestare preventiva

Procurorii de pe langa Parchetul tribunalului Brasov au formulat propunere de arestare preventiva pentru 35 de angajati CFR, suspectati, printre altele, de luare si dare de mita dar si de divulgare de.

Dosarul mitei din trenurile CFR. 19 persoane au fost retinute. Parchet: Fiecare persoana avea roluri bine stabilite

Nouasprezece angajati ai CFR Calatori Brasov au fost retinuti, joi, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Brasov pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, in.

Dosarul mitei din trenurile CFR. 18 persoane au fost retinute. Parchet: Fiecare persoana avea roluri bine stabilite

Optsprezece angajati ai CFR Calatori Brasov au fost retinuti, joi, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Brasov pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, in.

Mita din trenurile CFR, un obicei vechi: Controlori de tren, filmati in timp ce negociau cu calatorii (VDEO)

Un obicei de pe vremea lui Caragiale. Asa explica situatia directorul de la CFR. Un material filmat cu camera ascunsa de B1 TV arata si in urma cu un an care sunt practicile. Nasul cade la pace pe orice ruta,.

Dosarul nasilor din CFR: 68 de persoane au primit propunere de arestare preventiva

00: 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni. Cei 70 de retinuti au fost impartiti in doua loturi de 35 si 33 de persoane pentru a fi.

Dosarul nasilor din CFR: 70 de angajati, retinuti. Pentru 68 s-a emis propunere de arestare preventiva

00: in urma audierilor de joi, procurorii brasoveni au decis retinerea a 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 adusi. Doi dintre acestia au fost, ulterior, eliberati. Ceilalti 68, impartiti i.

Cel putin 10 persoane, ridicate de la Ministerul Transporturilor si duse la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece persoane, intre care si directori, au fost ridicate de anchetatori, joi dimineata, de la Ministerul Transporturilor, pentru a fi duse la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza.

Jumatate din controlorii CFR Calatori retinuti ieri au fost eliberati

Judecatorii au dispus azi eliberarea a 35 de controlori de la CFR Calatori, dupa ce au fost retinuti ieri, alaturi de alti 35, fiind acuzati de luare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, anunta sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )