Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dosarul Mita la PSD. Ioan Niculae si-ar putea afla sentinta in dosarul in care este acuzat de complicitate la fals

Adevărul Adevărul,
Dosarul Mita la PSD. Ioan Niculae si-ar putea afla sentinta in dosarul in care este acuzat de complicitate la fals

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 sunt asteptati sa se pronunte miercuri in dosarul Mita la PSD in care omul de afaceri Ioan Niculae, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, dar si alti inculpati sunt acuzati de finantarea ilegala a campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009. continuă pe Adevărul

Pronuntarea in dosarul Mita la PSD, amanata pentru a treia oara

Judecatoria Sectorului 1 a amanat miercuri, pentru 20 noiembrie, pronuntarea in dosarul in care Ioan Niculae, Gheorghe Bunea Stancu, precum si alti inculpati au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala a PSD din 2009, informeaza Agerpres.

Decizia in dosarul Mita la PSD, amanata din nou.

Dosarul Mita la PSD, in care Ioan Niculae a fost judecat, alaturi de alti inculpati, in legatura cu sponsorizarea campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009, va avea pronuntarea in 20 noiembrie, dupa ce aceasta a fost amanata din nou, miercuri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, informeaza Mediafax. Aceasta este cea de-a treia amanare a pronuntarii in dosarul cunoscut ca Mita la PSD. Instanta a hotarat, initial, sa amane verdictul pentru 6 noiembrie, iar ulterior a stabilit .

Pronuntarea in dosarul Mita la PSD, amanata a treia oara: Urmatorul termen stabilit, 20 noiembrie

Pronuntarea in dosarul Mita la PSD, in care Ioan Niculae, Gheorghe Bunea Stancu si alti inculpati au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala a PSD din.

Zeci de militari condamnati in dosarul Mita pentru avansari.

Mai multi militari au fost condamnati in dosarul mita pentru avansari. Decizia apartin Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Condamnarile sunt definitive. In acest dosar sunt condamnati si doi generali. Generalul Ion Marian a primit patru ani de inchisoare cu executare, in timp ce pedepsele celorlalti nu depasesc doi ani de inchisoare cu executare. Stire in curs de actualizare.

Zeci de militari, condamnati in dosarul Mita pentru avansari

Zeci de militari au fost condamnati, miercuri, in dosarul Mita pentru avansari, relateazaB1 TV. Printre acestia se afla si doi generali. Generalul Ion Marian a primit patru ani de inchisoare cu execu.

Ioan Mihaila si Eugen Bradean, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica. Deputatul PSD, Cristian Rizea, cercetat in acest caz

UPDATE14:00:DNA verifica implicarea deputatului PSD Cristian Rizea, in dosarul Hidroelectrica. Rizea ar fi avut intalniri cu Ioan Mihaila. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus.

Ioan Mihaila si Eugen Bradean, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a consilierului ministrului al ministrului delegat pentru Energie Constantin Nita, Ioan Mihaila, pentru dare de mita. De asemen.

Eugen Bradean si Ioan Mihaila, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si fost consilier al ministrului Constantin Nita, au fost trimisi in judecata in dosarul de mita privind vanzarea de energie.

Eugen Bradean si Ioan Mihaila, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si fost consilier al ministrului Constantin Nita, au fost trimisi in judecata in.

Aproape 100 de militari, condamnati de Curtea Suprema in dosarul Mita pentru generali

Completul de trei judecatori al Curtii Supreme a decis miercuri condamnarea a 97 de militari implicati in dosarul inMita pentru generali. Pedepsele sunt cuprinse intre 8 luni si patru ani de inchisoare cu executare. Militarii au fost judecati pentru fraudarea unor concursuri de angajare in armata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )