Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

B1 B1,
Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu, va fi judecat intr-un nou termen, marti, de catre Curtea de Apel Bucuresti, relateaza HotNews. Pe. continuă pe B1

Termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece marti dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu. Pe 29 aprilie, un complet format din doi judecatori ar fi trebuit sa se pronunte pe mai multe exceptii ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu, dar sedinta de judecata nu a mai avut loc, deoarece judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procuroriii DNA.

Radu Banciu: Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp. Faptele sale se prescriu in decembrie

Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp, acuzatiile acestuia urmand a se prescrie in decembrie, a afirmat luni seara Radu Banciu. Acesta spune totusi ca este foarte putin probabil ca marti sa.

Dosarul ICA, judecat marti de CAB

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, marti, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )