Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp. Faptele sale se prescriu in decembrie

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp. Faptele sale se prescriu in decembrie

Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp, acuzatiile acestuia urmand a se prescrie in decembrie, a afirmat luni seara Radu Banciu. Acesta spune totusi ca este foarte putin probabil ca marti sa. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Radu Banciu, recomandare pentru Adamescu: Mai bine fugeai 30 de zile in Mauritius si urmareai de acolo Cupa Mondiala de fotbal

Jurnalistul Radu Banciu i-a recomandat omului de afaceri, DanAdamescu, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca in loc de arestul Politiei putea sa aleaga.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e normal sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in revista.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e firesc sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in.

Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu, va fi judecat intr-un nou termen, marti, de catre Curtea de Apel Bucuresti, relateaza HotNews. Pe.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )