Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dosarul Referendumului: DNA cere inchisoare cu suspendare pentru inculpatii care si-au ...

România Liberă România Liberă,
Dosarul Referendumului: DNA cere inchisoare cu suspendare pentru inculpatii care si-au ...

DNA a cerut, vineri, inchisoare cu suspendare pentru cei doi inculpati care si-au recunoscut vinovatia, in dosarul Referendumului, relateaza Agerpres. Cei doi inculpati, Marius si Simona Predu, nu au fost prezenti in sala de judecata, ei fiind reprezentati de avocati. Citeste si: Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul privind fraudele la referendum Avocatul lui Marius Predut a cerut ca acesta sa fie doar amendat de instanta, avand in vedere ca el si-a recunoscut faptele. Ca . continuă pe România Liberă

DNA cere cresterea pedepsei pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii anticoruptie cer marirea pedepsei pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA). DNA a atacat decizia Tribunalului Bucuresti, prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de Apel Pedeapsa maxima pentru fapte de coruptie este, pana la 1 februarie, 15 ani de inchisoare, iar, dupa aceasta data, cand intra in vigoare noile Coduri, .

DNA cere pedepse cu suspendare pentru doi dintre inculpatii din dosarul Frauda la referendum

Procurorii anticoruptie au cerut condamnarea la pedepse cu suspendarea executarii pentru doi dintre inculpatii din dosarul Frauda la referendum, dupa ce acestia au recunoscut integral faptele de care sunt.

Elevetia: Doi politisti, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru agresarea unui cetatean roman

Doi politisti elvetieni din Lugano au fost condamnati, vineri, la cate 18 luni de inchisoare cu suspendare pentru agresarea unui roman in martie 2013. Cei doi agenti, vinovati de abuz de autoritate, vatamare .

Elvetia: inchisoare cu suspendare pentru doi politisti care au batut si abandonat un cetatean roman

Doi agenti de politie din orasul elvetian Lugano au fost condamnati, vineri, la cate 18 luni de inchisoare cu suspendare, pentru agresarea unui cetatean roman, in martie 2013, informeaza site-ul.

Dosarul Referendumul. DNA a cerut inchisoare cu suspendare pentru cei doi soti care au falsificat semnaturile de pe opt buletine de vot

Procurorii Directiei Nationale Anticorutie DNA) le-au cerut vineri magistratilor Curtii Supreme sa ii condamne pe sotii Marius Marinel si Simona Cristina Predut, doi dintre inculpatii din dosarul Referendumul, la inchisoare cu suspendare, dupa ce si-au recunoscut faptele.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere, in motivele prin care a formulat apel impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti din dosarul ICA in care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pedepse mai mari pentru toti cei inculpatii.

Primar francez, condamnat cu suspendare pentru aplogia crimei impotriva umanitatii: Hitler nu a ucis suficienti tigani

Primarul unui oras din vestul Frantei, Gilles Bourdouleix, a fost condamnat la plata unei amenzi de 3. 000 euro, cu suspendare, pentru apologia crimei impotriva umanitatii, dupa ce acesta a declarat vara trecuta.

Primar francez, condamnat cu suspendare pentru apologia crimei impotriva umanitatii: Hitler nu a ucis suficienti tigani

Primarul unui oras din vestul Frantei, Gilles Bourdouleix, a fost condamnat la plata unei amenzi de 3. 000 euro, cu suspendare, pentru apologia crimei impotriva umanitatii, dupa ce acesta a declarat vara trecuta.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului pentru demiterea lui Basescu

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, invinuit intr-un dosar privind referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost scos de sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )