Libnet.ro
UNICEF

01:06

Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului pentru demiterea lui Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului pentru demiterea lui Basescu

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, invinuit intr-un dosar privind referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost scos de sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul PNL Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, invinuit intr-un dosar privind referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost scos de sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, informeaza Agerpres.

Dosarul referendumului: Presedintele PNL Alba Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala

Presedintele PNL Alba Teodor Atanasiu a fost scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului, alaturi de alti patru reprezentanti ai PNL, potrivit unui alt lider al lliberarilor, FlorinRoman. Acesta a .

Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul privind fraudele la referendum.

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a fost scos de sub urmarire penala in dosarul privind presupuse fraude la referendum, a declarat un alt lider al liberalilor din Alba, Florin Roman. El a primit de la DNA Cluj o comunicare prin care este anuntat ca procurorii au decis neinceperea urmarii penale in cazul sau in dosarul privind infractiuni la Legea referendumului, iar in acelasi dosar liderul PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, care era invinuit, a fost scos de sub urmarire penala .

Presedintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul de fraudare a referendumului

Presedintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, a fost scos de sub urmarire penala de DNA Cluj in dosarul referendumul. Decizia procurorilor vine dupa un an si jumatate de la momentul cand parlamentarul a fost citat pentru audieri la Parchet.

Teodor Atanasiu a fost scos de sub urmarire penala in dosarul privind fraudele la referendum

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, alaturi de alti patru reprezentanti ai PNL, a fost scos de sub urmarire penala in dosarul privind presupuse fraude la referendum, a declarat un alt lider al liberalilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )