Libnet.ro
UNICEF

22:30

A doua cea mai mare recolta de grau moale din istoria Frantei

România Liberă România Liberă,
A doua cea mai mare recolta de grau moale din istoria Frantei

Franta, cel mai mare producator de cereale din UE, va recolta anul acesta a doua cea mai mare recolt. continuă pe România Liberă

FRANTA: Anul acesta va fi a doua mare recolta de grau moale din istorie

Fermierii din Franta - cel mai mare producator de cereale din UE - vor recolta anul acesta a doua lor mare recolta de grau moale din istorie, de 39,17 milioane de tone, in conditiile in care temperaturile record nu au afectat randamentele, care vor fi cu pana la 14,9% mai ridicate decat cele de anul trecut, se arata intr-un raport al firmei franceze de consultanta Agritel.

GEORGIOS STASSIS PREIA CONDUCEREA PUBLIC POWER CORPORATION Seful Enel Romania va conduce compania cea mai mare de electricitate din Grecia

Inginerul Georgios Stassis, in prezent directorul general al Enel Romania, a fost propus sa preia conducerea Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a anuntat, ieri, agentia nationala elena de presa, citata de Reuters si preluata de Agerpres.

Cea mai mare scoala privata din Ardeal cere 666.000 de euro de la stat pentru salarii. Taxa de scolarizare ajunge pana la 10.000 de euro la Transylvania College

Cea mai mare scoala privata din Ardeal si una dintre cele mai importante din Romania, Transylvania College, cere rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca, in sensul acordarii catre institutie a 3 milioane de lei 666. 000 de euro) pentru salarizarea profesorilor, respectiv bunuri si servicii, conform legii.

Compania de comenzi online Takeaway.com cumpara JustEat. Cele doua formeaza impreuna cea mai mare firma de livrat mancare, evaluata la 9,5 miliarde euro

JustEat si Takeaway. com doi jucatori importanti de pe piata comenzilor online si livrarii de mancare au semnat un acord de fuziune in urma caruia vor forma cel mai mare jucator din domeniu, evaluat la circa 9,5 miliarde de euro, scrie BBC.

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Brexitul ne-ar transforma in cel mai mare producator de gaze din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar transforma tara noastra in cel mai mare producator de gaze din UE, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Anton Anton.

WhatsApp va trece prin cea mai mare schimbare si chiar utila pentru tine

Pe cat de mare e WhatsApp, pe atat de imperfecta e. Dar acum vine si cu o veste buna pentru utilizatori. Pana la finalul anului e pregatit o schimbare care chiar sa faca din acest serviciu.

Andreas Treichl, CEO Erste Group: in prezent, Romania nu e pregatita pentru a trece la euro Vrem sa fim cea mai buna banca din Romania, nu cea mai mare

Una din ultimele iesiri publice a lui Andreas Treichl ca CEO al grupului bancar Erste Bank a avut loc miercuri cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare, discutiile vizand si situatia din Romania. Din ianuarie, el va demisiona si se va ocupa de fundatia Erste, desi mandatul lui urma sa se incheie in luna iunie 2020. Discutiile de miercuri cu presa internationala au fost foarte relaxate, iar unul din subiectele abordate a fost si cel al Romaniei. Si asta nu pentru ca interpretarile interesante dupa cum le-a catalogat Treichl) ale legii vezi cazul BCR BpL) au provocat un cost de peste 150 de milioane de euro grupului bancar austriac, ci pentru ca reprezentantii presei romane au dorit sa afle cum se vede economia noastra prin ochii unui bancher versat cum e Andeas Treichl.

Niciun 10 la Definitivat in Salaj. Care este cea mai mare nota si cati dascali au promovat

Rezultate Definitivat 2019 Salaj. Ministerul Educatiei Nationale a publicat notele cadrelor didactice care au sustinut, in urma cu o saptamana, Definitivatul.

Universitatea din Bucuresti are cel mai mare numar de candidati din ultimii trei ani. Peste 100 de elevi olimpici s-au inscris la UB

Aproape 22. 000 de candidati 21. 937) au ales sa isi continue studiile superioare de licenta la cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti. Acesta reprezinta cel mai mare numar de candidati din ultimii trei ani.

Cel mai mare lant de benzinarii vrea sa reduca emisiile de carbon

Cel mai mare lant de benzinarii din Romania vrea sa reduca emisiile de carbon rezultate in urma actiunilor derulate in cadrul companiei cu 19% pana in 2025 fata de 2010) si sa micsoreze intensitatea de carbon din portofoliul sau de produse cu 4% pana in 2025 comparativ cu 2010).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )