Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doua femei din Hancesti, condamnate la sapte ani de inchisoare pentru trafic de fiinte umane

Adevărul Adevărul,
Doua femei din Hancesti, condamnate la sapte ani de inchisoare pentru trafic de fiinte umane

Doua femei din Hancesti au fost condamnate pentru traficarea in scop de exploatare sexuala a trei tinere. Sentinta este cu drept de atac. continuă pe Adevărul

Fostul ministru Sorin Pantis ramane cu pedeapsa de sapte ani de inchisoare in dosarul ICA

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea de revizuire a pedepsei introdusa de fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA). El ceruse revizuire sentintei invocand ca a fost condamnat de catre judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa ulterior din magistratura.

Fostul ministru Sorin Pantis ramane cu pedeapsa de sapte ani de inchisoare in dosarul ICA

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea de revizuire a pedepsei introdusa de fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA), infirmeaza News. ro. El ceruse revizuire sentintei invocand ca a fost condamnat de catre judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa ulterior din magistratura.

Bloc din Constanta, invadat de SOBOLANI. Doua femei sunt vinovate (VIDEO)

Situatie incredibila in Constanta. Un bloc intreg a fost invadat de sobolani din cauza a doua femei care refuza sa isi curete apartamentul, informeaza B1 TV. Vecinii spun ca cele doua au.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri. Decizia nu este definitiva.

Peste 70 de angajati la doua universitati din Istanbul, retinute in cadrul anchetei privind lovitura de stat esuata de anul trecut

72 de angajati ai doua universitati din Istanbul au fost retinuti, luni, pentru presupuse legaturi cu predicatorul islamist Fethullah Gulen, pe care guvernul de la Ankara il acuza de organizarea loviturii de stat esuate din luna iulie a anului trecut.

Sorin Pantis, fost ministru al Comunicatiilor, ramane cu pedeapsa de 7 ani de inchisoare in dosarul ICA

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea de revizuire a pedepsei introdusa de fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare, anunta News. ro. El ceruse revizuire sentintei invocand ca a fost condamnat de catre judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa ulterior din magistratura.

Un barbat din Telenesti, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis fiul

Un locuitor al raionului Telenesti a fost condamnat la inchisoare pentru omorul fiului sau in varsta de 15 ani. in iunie 2016, fiind in stare de ebrietate, acesta i-a aplicat fiului sau multiple lovituri cu un melesteu, cauzandu-i leziuni corporale grave, in urma carora a decedat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )