Libnet.ro
UNICEF

05:30

Doua LOVITURI in cateva minute: Rusanu, RETINUT de DNA. Chitoiu, urmarit penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua LOVITURI in cateva minute: Rusanu, RETINUT de DNA. Chitoiu, urmarit penal

Doua decizii grele anuntate intr-un interval de 20 de minute. Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost retinut in dosarul Carpatica, iar DNA a cerut aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Radu Rusanu, retinut de DNA

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu Procurorii anticoruptie au dispus, astazi, retinerea pentru 24 de ore a presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica, sub acuzatia de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, conform unui comunicat publicat pe site-ul DNA. Tot astazi, Rusanu va fi prezentat Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Din ordonanta de extindere a urmaririi penale a rezultat ca exista date and si indicii rezonabile, conform carora, pentru perpetuarea situatiei de favorizare a societatii de asigurari Carpatica si urmarind impunerea in cadrul consiliului ASF a anumitor persoane, dar and si intarirea propriei puteri decizionale, Rusanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de catre Guvernul Romaniei, care sa dea caracter normativ si obligatoriu intereselor sale personale si de grup.

MAFIA ASF. Rusanu, retinut de DNA pentru ca le-a cerut angajatilor sa nu dea declaratii ...

Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, a fost retinut de DNA deoarece le-a cerut angajatilor ASF sa scrie un angajament prin care se obligau sa NU dea declaratii la DNA fara acordul sau. Acest demers al lui Rusanu este INFRACTIUNE care se pedepseste cu inchisoare de pana la 5 ani. Impotriva lui Rusanu a inceput urmarirea penala saptamana trecuta pentru initierea unui grup infractional organizat la ASF prin initierea unei ordonante de urgenta prin care sa .

MAFIA ASF. Rusanu, retinut de DNA pentru ca le-a cerut angajatilor sa nu dea declaratii ...

Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, a fost retinut de DNA deoarece le-a cerut angajatilor ASF sa scrie un angajament prin care se obligau sa NU dea declaratii la DNA fara acordul sau. Este vorba de contracte de confidentialitate, ridicate de procurorii DNA. Acest demers al lui Rusanu este INFRACTIUNE pentru ca favorizeaza infractorii inclusiv pe sine, deoarece impotriva sa DNA a inceput urmarirea penala) si denatureaza ancheta. Astfel de fapte penale se .

Rusanu, retinut de DNA.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu a fost retinut de DNA pentru 24 de ore. Comunicatul DNA: In completarea comunicatului 189 din 21 februarie 2014, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea urmaririi penale cu privire infractiunile de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor fata de RUSANU RADU DAN, in prezent presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara .

MAFIA ASF. Rusanu, retinut de DNA.

Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, a fost retinut de DNA in dosarul Mafia ASF. Retinerea ar fi fost impusa deaorece au aparut in dicii noi potrivit caruia Rusanu a fost initiatorul unui grup infractional organizat la ASF.

UPDATE. MAFIA ASF. Rusanu, retinut de DNA pentru ca le-a cerut angajatilor sa nu dea ...

UPDATE 20:00 Cum incearca ASF-ul sa-l apere pe Rusanu Conducerea ASF a transmis presei un comunicat in care se spune ca angajamentul de confidentialitate al angajatilor ASF reprezinta Anexa 4. la contractul colectiv de munca inregistrat la ITM din data de 29 iulie 2013 si a trebuit sa fie semnat de catre toti angajatii ASF incepand cu data de 29 iulie 2013. Angajamente de confidentialitate au fost semnate si inainte de infiintarea ASF de catre salariatii fostelor Autoritati: CSA, CNVM, .

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )