Libnet.ro
UNICEF

23:45

Doua persoane, ranite in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Buzau

Adevărul Adevărul,
Doua persoane, ranite in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Buzau

Un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane s-a produs, vineri dimineata, pe raza municipiului Buzau. in timp ce conducea, pe Soseaua Nordului, o autospeciala ce tracta o remorca, pe fondul carosabilului acoperit cu polei, un buzoian in varsta de 54 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul asupra directiei, iar autovehiculul s-a lovit de parapetul de pe partea dreapta a sensului sau de mers. continuă pe Adevărul

Trei persoane au murit in urma unui accident produs pe stadionul care va gazdui meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Cel putin trei persoane au murit, dupa ce o macara s-a prabusit, miercuri, pe stadionul din Sao Paolo care va gazdui meciul de deschidere al Cupei Mondiale de anul viitor, care va avea loc in Brazilia. Un purtator.

Prahova: Patru persoane incarcerate in urma unui accident pe DN 1; traficul este blocat total

Traficul rutier este blocat total, sambata seara, pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident rutier, patru persoane fiind incarcerate intre fiarele contorsionate ale unei masini, transmite Agerpres.

Tanara care si-a pierdut o mana in urma unui accident rutier va primi numai 200.000 euro daune de la CNADNR - decizie Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis miercuri acordarea a numai 200. 000 de euro daune morale studentei din Constanta care si-a pierdut mana in urma unui accident rutier produs in 2006, reducand astfel suma de la 1. 000 de euro pe care Tribunalul Bucuresti decisese ca CNADNR trebuie s-o plateasca tinerei, informeaza Agerpres. Decizia poate fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Cinci persoane ranite in urma cicnirii dintre un BMW X5 si o Dacia 1310 in centrul orasului Alba Iulia

In urma impactului dintre autoturismul de lux si Dacia 1300 au fost ranite cinci persoane. Cel mai probabil, accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate.

Cinci persoane ranite in urma ciocnirii dintre un BMW X5 si o Dacia 1310 in centrul orasului Alba Iulia

In urma impactului dintre autoturismul de lux si Dacia 1300 au fost ranite cinci persoane. Cel mai probabil, accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate.

FOTO Trei persoane ranite in urma ciocnirii dintre un BMW X5 si o Dacia 1310 in centrul orasului Alba Iulia

In urma impactului dintre autoturismul de lux si Dacia 1300 au fost ranite trei persoane. Cel mai probabil, accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate.

Trei persoane ranite pe DN 1, la Azuga, dupa ce masina a derapat si s-a infipt intr-un cap de pod

Un nou accident de circulatie s-a produs miercuri pe DN 1, la Azuga. Trei persoane au fost ranite in evenimentul rutier produs pe fondul conditiilor meteorologice.

O macara a cazut peste doua persoane, la Braila: Una dintre victime a murit pe loc

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. Omacara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe.

Damasc: Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac cu obuze, in fata Moscheei Omeiazilor

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite, vineri, dupa ce obuze de moertiera au cazut in fata Moscheeei Omeiazilor din centrul istoric al Damascului, relateaza AFP. Patru persoane ucise.

Trafic blocat pe DN3, din cauza unui accident.

Traficul pe DN3 este blocat pe ambele sensuri in zona orasului ilfovean Pantelimon din cauza unui accident, informeaza Centrul INFOTRAFIC. Din primele informatii, o persoana a fost ranita in urma coliziunii dintre doua autoturisme. Politistii rutieri estimeaza ca in scurt timp traficul in zona va reveni la normal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )