Libnet.ro
UNICEF

19:46

Doua saptamani de proteste pentru apararea mediului: primele arestari in Australia si Noua Zeelanda

Hotnews Hotnews,
 Doua saptamani de proteste pentru apararea mediului: primele arestari in Australia si Noua Zeelanda

Zeci de manifestanti au fost arestati luni in Noua Zeelanda si Australia, la inceputul a 15 zile de nesupunere civica lansate de ONG-ul Extinction Rebellion in intreaga lume, pentru a denunta lipsa criminala de reactie a guvernelor in fata schimbarilor climatice, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se incalzeste din 9 octombrie, iar temperaturile vor ajunge la 25 de grade

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada din an in primele zile a prognozei pe doua saptamani, in schimb de pe 9 octombrie se va incalzi, temperaturile ajungand pe 14-15 octombrie chiar si la 25 de grade, in Banat, Crisana. in ultimele zile de prognoza, vremea se va racori usor. Vor fi ploi locale, in general slabe, cu probabilitatea mai ridicata de aparitie in prima zi, in intervalul 10-12 octombrie, precum si in unele zile ale celei de-a doua saptamani.

Primaria Sectorului 6 despre defrisarile din Parcul Drumul Taberei: in compensare au fost plantati 605 arbori. Serele vor fi deschise publicului in aproximativ doua saptamani

Primaria Sectorului 6 a plantat in compensare 605 arbori si 1211 arbusti pentru cei 162 de arbori defrisati pentru lucrarile de reamenajare din Parcul Drumul Taberei, se arata intr-un drept la replica transmis de institutie la articolul 10 situatii recente in care spatiile verzi din Bucuresti au fost distruse chiar de institutiile care trebuie sa le protejeze, publicat de HotNews. ro. in ceea ce priveste faptul ca in parc a fost construita o cladire imensa, pentru amenajarea serelor, institutia nu a spus nimic, doar ca vor fi deschise in doua saptamani.

VREMEA. Anuntul ANM! Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care valorile termice scazusera semnificativ la nivelul intregii tari, se arata in prognoza Administratiei.

Doua nume surpriza pentru Romania la Jocurile Olimpice

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a vorbit luni despre dificultatea pe care o are in alcatuirea lotului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )