Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doua variante pentru actionarii SIF Muntenia: dividend zero sau 0,138 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua variante pentru actionarii SIF Muntenia: dividend zero sau 0,138 lei

Conducerea SIF Muntenia SIF4) a convocat actionarii pe 14-15 aprilie, la Adunarea Generala de Bilant, si a propus doua variante de distributie a profitului pentru anul trecut, de 131,09 milioane lei, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

SIF Muntenia propune pastrarea profitului sau dividende cu randament 16%

Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia si controlat de SIF Banat-Crisana, propune actionarilor doua variante privind distribuirea profitului inregistrat anul trecut, astfel ca actionarii pot opta intre pastrarea castigului in companie sau.

SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana, obligate de ASF sa lanseze o oferta de preluare la Biofarm

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a obligat SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa lanseze o oferta de preluare la producatorul farmaceutic Biofarm BIO), considerand ca cele doua societati de investitii financiare actioneaza concertat.

ASF cere SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa faca oferta de preluare la Biofarm

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) obliga SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa lanseze o oferta de preluare la producatorul farmaceutic Biofarm BIO), considerand ca cele doua societati de investitii financiare actioneaza concertat,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )