Libnet.ro
UNICEF

22:30

SIF Muntenia propune pastrarea profitului sau dividende cu randament 16%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SIF Muntenia propune pastrarea profitului sau dividende cu randament 16%

Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia si controlat de SIF Banat-Crisana, propune actionarilor doua variante privind distribuirea profitului inregistrat anul trecut, astfel ca actionarii pot opta intre pastrarea castigului in companie sau. continuă pe Wall-Street Ro

Doua variante pentru actionarii SIF Muntenia: dividend zero sau 0,138 lei

Conducerea SIF Muntenia SIF4) a convocat actionarii pe 14-15 aprilie, la Adunarea Generala de Bilant, si a propus doua variante de distributie a profitului pentru anul trecut, de 131,09 milioane lei, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana, obligate de ASF sa lanseze o oferta de preluare la Biofarm

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a obligat SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa lanseze o oferta de preluare la producatorul farmaceutic Biofarm BIO), considerand ca cele doua societati de investitii financiare actioneaza concertat.

ASF cere SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa faca oferta de preluare la Biofarm

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) obliga SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana sa lanseze o oferta de preluare la producatorul farmaceutic Biofarm BIO), considerand ca cele doua societati de investitii financiare actioneaza concertat,.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )