Libnet.ro
UNICEF

09:00

Douazeci de studenti din Romania si Republica Moldova, la Universitatea de Vara din Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
Douazeci de studenti din Romania si Republica Moldova, la Universitatea de Vara din Ramnicu Sarat

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) in parteneriat cu Fundatia Konrad Adenauer KAS) organizeaza o noua editie a Universitatii de Vara Ramnicu Sarat Trecutul conteaza, care va avea loc luni, 20 august, de la ora 10:00, la Muzeul Municipal din Ramnicu Sarat. continuă pe Adevărul

Primul interviu acordat de tanara din Republica Moldova arestata pentru spionaj in favoarea Romaniei; ea respinge acuzatiile aduse de Moscova

Karina Turcan, tanara din Republica Moldova acuzata de spionaj in favoarea Romaniei, a acordat primul interviu dupa arestarea sa, la Moscova, si spune ca nu a avut acces la secrete ale statului rus si ca spera sa aiba parte de un proces deschis, scrie deschide. md.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

Snoop Dogg a publicat imagini de la protestele din Romania. Mesajul rapperului american - VIDEO

Au mai ramas doar cateva zile pana cand papperul Snoop Dogg va veni in Bucuresti. Artistul a postatun clip de la protestele din Romania, alaturi de un mesaj jignitor adresat fortelor de.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Andreea Marin pleaca definitiv din Romania? Decizia SURPRIZA luata de vedeta (FOTO)

Andreea Marin s-a indragostit de un loc suberb, unde vedeta spune ca ar putea trai permanent. Pentru ca nu a decis o mutare din tara, Andreea si-a propus insa viziteze anual insula Capri. Mi-am propus.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )