Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, sa spuna.

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, sa spuna.

Vicepremierul Liviu Dragnea a aratat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, relateaza Mediafax. Daca vor sa iasa de la guvernare, n. r. ) e bine sa o spuna pentru ca suntem in februarie, e un an intreg in fata, sunt masuri serioase care trebuie adoptate in urmatoarea perioada, a spus Dragnea. Citeste si: Dragnea: PSD, surprins ca PNL nu vrea patru vicepremieri Noi nu vrem sa iasa de la guvernare, Doamene fereste!, dar totusi avem o saptamana aproape de cand . continuă pe România Liberă

VIDEO Liviu Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, precizand ca PSD asteapta de la liberali sa fie contactati intr-un termen rezonabil pentru a discuta despre restructurarea guvernului propusa de premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bina sa o spuna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, precizand ca PSD asteapta de la liberali sa fie contactati intr-un termen.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )