Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dragnea, despre premierul ideal: Ar trebui sa fie un om nebun de harnic, cu capacitate de intelegere foarte mare

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre premierul ideal: Ar trebui sa fie un om nebun de harnic, cu capacitate de intelegere foarte mare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara la Romania TV, ca premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie sa fie o persoana nebuna de harnica, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene, precizand ca nu are importanta daca este femeie sau barbat, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre profilul premierului ideal: Trebuie fie un om nebun de harinc, fara lene si care sa nu se lase pe tanjala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca profilul unui primar ideal ar fi un om nebun de harnic, care sa nu se lase pe tanjala, mentionand ca nu conteaza daca este barbat sau femeie.

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu: Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre o remaniere guvernamentala

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre o eventuala remaniere guvernamentala.

Liviu Dragnea, catre premierul Sorin Grindeanu: Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana. Este greu sa-mi spuna mie cineva ca nu tin la stabilitatea acestei tari

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca este surprins de declaratiile facute de premierul Grindeanu pe Facebook.

NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Liviu Dragnea despre evaluarea Guvernului: LUCRAM noaptea asta, luni finalizam concluziile

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, duminica seara, ca evaluarea Guvernului Grindeanu a ajuns la final, el aratand ca in noaptea de duminica va lucra la ordonarea acesteia, iar luni va fi.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a invita UDMR la guvernare: Nu am zis ca ii doresc, dar nu exclud aceasta posibilitate. Au propus intotdeauna oameni buni si competenti

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca se poate lua in discutie invitarea la guvernare a Uniunii Democratice Maghiarilor din Romania UDMR), intrucat formatiunea a propus intotdeauna oameni competenti in posturi guvernamentale.

Dragnea, despre discutia PSD pe WhatsApp in noaptea adoptarii OUG 13: Nu stiu daca este reala, nu mai tin minte ce am scris

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Parlament, referitor la conversatia social-democratilor pe WhatsApp in noaptea adoptarii OUG 13, ca este aproape sa identifice scurgerea de informatii, dar el nu stie sigur daca discutia publicata de Rise Project este reala, motiv pentru care vrea sa vada probe indubitabile.

Dragnea, despre Kovesi: Nu ma asteptam sa nu vina in Parlament. De ce se fereste sa vorbeasca daca nu are nimic de ascuns?

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu se astepta ca Laura Codruta Kovesi sa refuze invitatia la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, intrebandu-se de ce aceasta se fereste sa vorbeasca, daca a fost o intalnire nevinovata la Gabriel Oprea acasa in seara scrutinului.

Dragnea, despre absenta lui Kovesi de la audierile din Parlament: De ce se fereste sa vorbeasca daca nu are nimic de ascuns?

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu se astepta ca Laura Codruta Kovesi sa refuze invitatia la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Dragnea, despre Kovesi: De ce se fereste sa vorbeasca daca nu are nimic de ASCUNS?

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu se astepta ca Laura Codruta Kovesi sa refuze invitatia la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Liviu Dragnea, despre raportul privind evaluarea Cabinetului Grindeanu: Va fi finalizat duminica sau luni. Nu este impotriva cuiva. Pe mine ma intereseaza sa punem in practica programul de guvernare

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca raportul privind evaluarea Cabinetului Grindeanu va fi finalizat duminica sau luni, dupa care va fi prezentat in Comitetul executiv national al PSD, unde vor fi luate deciziile care se impun.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )