Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea inca se gandeste daca sa candideze la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Dragnea inca se gandeste daca sa candideze la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca inca nu a luat o decizie privitoare la candidatura sa la conducerea partidului. continuă pe România Liberă

Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el.

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat candidatura la sefia PSD

Senatorul Daniel Savu a anuntat, vinei, ca va candida la sefia PSD. Vreau sa candidez la Congres, vreau sa conduc partidul mare, sunt convins ca se va inscrie si Liviu Dragnea, si altii. Asa ca nu pot.

Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Sedinta de urgenta la Partidul Social Democrat! Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a convocat pe cativa dintre liderii partidului si stabilesc detaliile sedintelor maraton de maine. Aceasta.

Programul lui Daniel Savu, primul candidat la presedintia PSD. Liviu Dragnea: E o gluma

Fostul presedinte interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, a devenit vineri primul social-democrat ce si-a anuntat oficial candidatura pentru presedintia partidului. Presedintele-interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a luat in gluma anuntul despre candidatura senatorului, iar acesta din urma i-a raspuns prin prezentarea programului sau de conducere a partidului.

Liviu Dragnea, glume despre candidatura sa la sefia PSD, dupa anuntarea primului candidat

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a spus ca va fi intr-o competitie serioasa cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit in gluma pentru ca a luat in gluma anuntul acestuia, relateaza Mediafax.

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat candidatura la sefia PSD. Reactia lui Dragnea: E o gluma!

Liviu Dragnea ii crede glumeti pe cei care ii ameninta suprematia in PSD. Presedinte interimar al partidului, Dragnea nu a anuntat pana in acest moment candidatura pentru sefia permanenta a formatiunii.

Daniel Savu, candidat la sefia PSD, a plecat de la sedinta, deranjat ca nu se discuta despre Congres

Senatorul PSD Daniel Savu a parasit, luni, sedinta Comitetului Executiv National, afirmand ca se poarta discutii pe marginea situatiei lui Victor Ponta, si nu pe marginea Congresului partidului, astfel.

VIDEO Scandal la alegerile pentru sefia PSD Buzau. Deputatul Marcel Ciolacu este noul presedinte al organizatiei judetene

Marcel Ciolacu este noul lider al PSD Buzau, ales in unanimitate de cei peste 400 de delegati la Conferinta judeteana de alegeri, dupa ce contracandidatul sau, Ion Vasile, s-a retras din cursa. La final, noul presedinte a declarat ca nu va cauta sa se razbune pe niciunul dintre cei care l-au sprijinit pe contracandidatul sau si ca PSD a iesit mai unit din aceste alegeri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )