Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Antena3 Antena3,
Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Sedinta de urgenta la Partidul Social Democrat! Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a convocat pe cativa dintre liderii partidului si stabilesc detaliile sedintelor maraton de maine. Aceasta. continuă pe Antena3

Programul lui Daniel Savu, primul candidat la presedintia PSD. Liviu Dragnea: E o gluma

Fostul presedinte interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, a devenit vineri primul social-democrat ce si-a anuntat oficial candidatura pentru presedintia partidului. Presedintele-interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a luat in gluma anuntul despre candidatura senatorului, iar acesta din urma i-a raspuns prin prezentarea programului sau de conducere a partidului.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situatia in care vicepremierul.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

Liviu Dragnea: M-am vazut azi cu Ponta, de ziua lui; vrea sa ramana la conducerea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, si ca au discutat teme legate de partid, Dragnea adaugand ca Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Noi nu dam jos premierul nostru prin votarea unei motiuni de cenzura depusa de opozitie. Propunerea ca PSD sa se alature motiunii nu poate fi o solicitare serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Brasov, ca propunerea PNL ca PSD sa se alature motiunii de cenzura nu poate fi o solicitare serioasa, pentru ca partidul il sustine.

Sedinta in PSD: Liderii social-democrati discuta despre situatia lui Victor Ponta si CEX de luni

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se va intalni duminica cu mai multi lideri ai PSD, pentru a discuta despre modificarile la statut si sedinta Consiliului Executiv de luni, anunta B1 TV. Comitetul E.

Sedinta in PSD: Liderii social-democrati discuta despre situatia lui Victor Ponta si CEX-ul de luni (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se va intalni duminica cu mai multi lideri ai PSD, pentru a discuta despre modificarile la statut si sedinta Consiliului Executiv de luni, anunta B1 TV. Comitetul E.

Liviu Dragnea: il sustin in continuare pe Victor Ponta. PSD trece printr-o perioada dificila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiesti, ca PSD sustine ramanerea la guvernare si ca, personal, il sprijina in continuare pe Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca, dupa parerea sa,.

Liviu Dragnea: in cel mult o saptamana voi anunta daca voi candida la sefia PSD (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, depe B1 TV ca in cel mult o saptamana va anunta daca va candida la functia de presedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3219 seconds )