Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dragnea, intalnire cu Darius Valcov, Tariceanu si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, intalnire cu Darius Valcov, Tariceanu si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu

Liderul PSD Liviu Dragnea discuta in biroul sau din Parlament, la aceasta ora, cu Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu si cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu. continuă pe Hotnews

intalnire intre Dragnea, Valcov, Tariceanu si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut, joi, o intalnire in biroul sau din Parlament cu prim-viceguvernatorul Bancii Nationale Florin Georgescu, la care a participat si consilierul premierului Darius Valcov si liderii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Chitoiu.

Dragnea, Valcov, Tariceanu si secundul lui Isarescu discuta SOARTA TARII - Ce se va intampla cu OUG 114

Liviu Dragnea a avut, joi, o intrevedere cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, consilierul economic al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, si cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, potrivit.

Contracte cu dedicatie pentru o firma apropiata lui Darius Valcov

O firma din Slatina a beneficiat, anul trecut, de acordarea de catre diferite institutii publice a unor contracte in valoare totala de aprope 8 milioane de euro. in contractele respective, executantul lucrarilor este firma de constructii Aceti SRL din Slatina, societate care apare intr-un dosar penal instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca fiind controlata de Darius Valcov, actualul consilier de stat, fost primar al municipiului Slatina.

Scrisoarea trimisa de Teodorovici la SP in privinta perspectivei ratingului il contrazice pe Darius Valcov: OUG 114 e problema, nu bugetul

Faptul ca Guvernul s-a panicat de posibilitatea ca StandardPoor's sa schimbe perspectiva de la stabila, la negativa nu mai e o noutate. Dupa ce Darius Valcov a spus ca problema este din cauza lui Klaus Ioannis si bugetul de stat pe 2019, scrisoarea transmisa de catre Eugen Teodorovici vorbeste doar despre OUG 114 si despre faptul ca va fi corectata taxa pe active aplicata bancilor. in documentul postat pe Facebook de catre deputatul USR, Claudiu Nasui, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca vor fi eliminate din baza de calcul a taxei anumite active, ca va fi micsorata si ca va fi eliminata referinta ROBOR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )